Aflevering 4: Sec or Demi-Sec

Beschrijving van de aflevering:

Tess voelt zich als een echte New Yorker als ze op een chique date gaat met Omar Gamal. Na een nare ervaring bij Omar thuis wordt Tess gedwongen haar relatie tot seks te onderzoeken en realiseert zich dat ze moet gaan leren wat ze fijn vindt en wat ze wil. In de tussentijd twijfelt Howard over de status van zijn relatie met Becky. Bij aankomst op het werk ziet Tess dat Sasha er niet is. Hij is laat voor zijn dienst en niemand kan hem bereiken. Het werk begint en Tess' gedachten over Sasha en Omar worden afgeleid als ze gasten een racistische opmerking hoort maken over Heather. Haar poging om te helpen, maakt Heather woedend. Als Sasha aan het eind van de avond er nog steeds niet is, gaan Tess en Jake naar zijn appartement om te kijken. Terwijl ze te horen krijgen over wat Sasha doormaakt, leert Tess meer over Jake.

Show more Show less

Actors in episode:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Evan Jonigkeit, Daniyar, Eden Epstein, Jimmie Saito, Paul Sparks, Katerina Tannenbaum, Jasmine Mathews

Directors of episode:

Marta Cunningham, Stephanie Danler

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2018
LIONSGATE+
Sweetbitter

Beschrijving:

Sweetbitter' vertelt het verhaal van de 22-jarige Tess die aankomt in New York City, op zoek naar een nieuw leven. Ze solliciteert bij een van de beste restaurants in de stad en denkt een vast inkomen gevonden te hebben en een veilige plek om haar tijd uit te zitten. Maar Tess komt al snel in een roes door de chaotische, energieke wereld achter de schermen, het proeven van dure wijnen, clubs ontdekken en leren wie ze kan vertrouwen.

Acteurs:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Jasmine Mathews

Rating:

16+

Regisseurs:

Richard Shepard, Stephanie Danler

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905