Aflevering 6: Truffles and Champagne

Beschrijving van de aflevering:

Het zijn de feestdagen en dat betekent: langere diensten, hogere fooien en vooral truffels, waar al het personeel betoverd door raakt. Will maakt zijn debuut als manager en worstelt met de scheidingslijn tussen de baas zijn en zijn vriendschap met de rest — met name als het op Tess aankomt. Sasha legt z'n nieuwe obsessie uit: Het Geheim, een manier om het goede in je leven te brengen door precies dat wat je wil te visualiseren. In de tussentijd wordt Simone in verwarring gebracht als Etienne, haar Franse ex-man opdaagt in het restaurant om champagne te verkopen die zij samen hebben ontwikkeld. Simone gaat nadenken en stelt zich voor hoe haar leven met hem had kunnen zijn. Met Het Geheim in gedachten en na het zien van Jake's reactie op Etienne’s aanwezigheid, probeert Tess zich te overtuigen dat Will de beste man voor haar is. Maar ze worstelt met het negeren van haar overduidelijke lustgevoelens voor Jake.

Show more Show less

Actors in episode:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Evan Jonigkeit, Daniyar, Eden Epstein, Jimmie Saito, Paul Sparks, Katerina Tannenbaum, Jasmine Mathews

Directors of episode:

Geeta Patel, Stephanie Danler

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2018
LIONSGATE+
Sweetbitter

Beschrijving:

Sweetbitter' vertelt het verhaal van de 22-jarige Tess die aankomt in New York City, op zoek naar een nieuw leven. Ze solliciteert bij een van de beste restaurants in de stad en denkt een vast inkomen gevonden te hebben en een veilige plek om haar tijd uit te zitten. Maar Tess komt al snel in een roes door de chaotische, energieke wereld achter de schermen, het proeven van dure wijnen, clubs ontdekken en leren wie ze kan vertrouwen.

Acteurs:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Jasmine Mathews

Rating:

16+

Regisseurs:

Richard Shepard, Stephanie Danler

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905