Aflevering 7: Peach Treats

Beschrijving van de aflevering:

Tijdens een avondje uit met Heather end Ari eindigt Tess op een late dinerdate met Jake. Ze praten voor het eerst echt en Jake vertelt over z'n ambities buiten het restaurant. Ze erkennen hun intense aantrekking tot elkaar en hebben seks in Jake's appartement. Na de afwijzing van Etienne is Simone een emotioneel wrak. Ze wordt nog wanhopiger als ze beseft dat Jake en Tess een band creëren zonder haar. Hoewel ze het personeel in het restaurant als haar ware familie beschouwt, heeft Ari het idee dat zij haar alleen zien als toegangskaartje tot drugs en feestjes. Ze is ook boos dat Heather eraan denkt om weer rechten te gaan studeren. Will is woest als hij hoort over Tess en Jake, en als wraak maakt hij een twijfelachtige keuze. Ondanks alles denkt Tess even dat ze alles kan krijgen wat ze het liefste wil: zowel Simone als Jake.

Show more Show less

Actors in episode:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Evan Jonigkeit, Daniyar, Eden Epstein, Jimmie Saito, Paul Sparks, Katerina Tannenbaum, Jasmine Mathews

Directors of episode:

Stuart Zicherman, Stephanie Danler

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2018
LIONSGATE+
Sweetbitter

Beschrijving:

Sweetbitter' vertelt het verhaal van de 22-jarige Tess die aankomt in New York City, op zoek naar een nieuw leven. Ze solliciteert bij een van de beste restaurants in de stad en denkt een vast inkomen gevonden te hebben en een veilige plek om haar tijd uit te zitten. Maar Tess komt al snel in een roes door de chaotische, energieke wereld achter de schermen, het proeven van dure wijnen, clubs ontdekken en leren wie ze kan vertrouwen.

Acteurs:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Jasmine Mathews

Rating:

16+

Regisseurs:

Richard Shepard, Stephanie Danler

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905