Aflevering 8: Bodega Cat

Beschrijving van de aflevering:

Howard neemt zijn personeel mee naar een whiskydistillerij, maar als hij alleen is met Tess, doet hij iets waardoor zij zich afvraagt wat hij precies van haar wil. Jake en Tess zetten hun relatie voort en Tess ontdekt meer over Jake’s jeugd. Sommige dingen die hij zegt, doen Tess denken aan het verhaal dat Simone schreef (in aflevering vijf). Ze zoekt het verhaal op en leest het. De puzzelstukjes van Jake en Simone’s verleden vallen steeds meer in elkaar en Tess haalt zich vreselijke ideeën over hun relatie in haar hoofd. Dit leidt tot vragen over wat Tess met Jake kan opbouwen en een heftige confrontatie met Simone. In de tussentijd worstelt Sasha met z'n immigratiestatus, Heather denkt aan het oppakken van haar studie Rechten, Will krijgt te maken met de gevolgen van zijn machtsmisbruik en Howard met een muis in het restaurant. Uiteindelijk heeft Tess een plan om alles recht te zetten.

Show more Show less

Actors in episode:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Evan Jonigkeit, Daniyar, Eden Epstein, Jimmie Saito, Paul Sparks, Katerina Tannenbaum, Jasmine Mathews

Directors of episode:

Stuart Zicherman, Stephanie Danler

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2018
LIONSGATE+
Sweetbitter

Beschrijving:

Sweetbitter' vertelt het verhaal van de 22-jarige Tess die aankomt in New York City, op zoek naar een nieuw leven. Ze solliciteert bij een van de beste restaurants in de stad en denkt een vast inkomen gevonden te hebben en een veilige plek om haar tijd uit te zitten. Maar Tess komt al snel in een roes door de chaotische, energieke wereld achter de schermen, het proeven van dure wijnen, clubs ontdekken en leren wie ze kan vertrouwen.

Acteurs:

Ella Purnell, Tom Sturridge, Caitlin Fitzgerald, Jasmine Mathews

Rating:

16+

Regisseurs:

Richard Shepard, Stephanie Danler

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905