Actors in season:

Ilay Lax, Eli Ben-David, Héloise Godet

Directors of season:

Eli Ben-David

Seizoen 1

01
The Attaché - Episode 1
Aflevering 1: Episode 1

Avshalom en zijn gezin verhuizen naar Parijs. Die droom verandert al gauw in een nachtmerrie.

Lees meer
02
The Attaché - Episode 2
Aflevering 2: Episode 2

Na de terreuraanslag durft Avshalom de straat niet meer op. Annabelle spoort hem aan zich aan te passen aan hun nieuwe leven, maar ontdekt zelf dat dat makkelijker is gezegd dan gedaan.

Lees meer
03
The Attaché - Episode 3
Aflevering 3: Episode 3

Annabelle loopt tegen problemen aan op haar werk op de ambassade. Avshalom kan zich er maar niet toe zetten om weer te gaan schrijven en heeft moeite om Uri te helpen met een schrijfopdracht.

Lees meer
04
The Attaché - Episode 4
Aflevering 4: Episode 4

Annabelle gaat op zoek naar een baan voor Avshalom. Als zijn vader op bezoek komt, gaat hij op zoek naar een reserveonderdeel van een blender terwijl hij Avshalom ondertussen een belangrijke les over ...

Lees meer
05
The Attaché - Episode 5
Aflevering 5: Episode 5

Annabelle probeert Avshalom over te halen om een pak te dragen naar een evenement op de ambassade. Als ze in de problemen is gekomen bij haar baas, ontmoet ze een onbekende in een kroeg.

Lees meer
06
The Attaché - Episode 6
Aflevering 6: Episode 6

Annabelle nodigt een belangrijk auteur uit voor de sjabbatmaaltijd. Tijdens deze maaltijd groeit de argwaan, worden geheimen onthuld en ontstaan racisme en hypocrisie.

Lees meer
07
The Attaché - Episode 7
Aflevering 7: Episode 7

Het contract van Annabelle wordt verlengd. Ze doet een zwangerschapstest en verbergt dat voor Avshalom, die zelf ook iets schandelijks verbergt.

Lees meer
08
The Attaché - Episode 8
Aflevering 8: Episode 8

Avshalom viert de verjaardag van Annabelle door het Israëlische strand naar Parijs te halen. De grootouders van Uri nemen hem mee naar een boshut, maar dat tripje wordt al gauw een stuk minder idyllis...

Lees meer
09
The Attaché - Episode 9
Aflevering 9: Episode 9

Annabelle komt met een ultimatum over haar contractverlenging en legt de keuze of ze in Parijs zullen blijven bij Avshalom, die maar niet kan beslissen.

Lees meer
10
The Attaché - Episode 10
Aflevering 10: Episode 10

Avshalom keert terug van een bezoekje aan Israël en weet niet hoe hij tegen Annabelle moet zeggen dat hij terug wil verhuizen. Annabelle ontmoet een oude vriend die voor problemen zorgt.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2021
LIONSGATE+
The Attaché

Beschrijving:

Avshalom is een succesvol muzikant van bijna 40. Hij heeft een gelukkig huwelijk en een geweldig, zonnig leven in Tel Aviv. Als zijn vrouw Annabelle, geboren in Parijs, de carrièrekans van haar leven krijgt als attaché bij de Israëlische ambassade, moet hij opnieuw zien te beginnen in Parijs. Hij kan maar moeilijk wennen als immigrant die de taal niet spreekt en er geen vrienden heeft. Dat wordt alleen maar erger gemaakt door een vermeende terroristenaanval op de Parijse metro. Avshalom is duidelijk een vreemdeling en wordt gearresteerd. Hij komt uiteindelijk vrij, maar hij is er enorm van geschrokken en begint overal gevaar in te zien – zo wordt hij slachtoffer van de groeiende angst in de stad. Zijn vrouw Annabelle is daarentegen dolblij om terug te zijn in de stad van haar jeugd en ontpopt zich tot een drukke Parijse zakenvrouw. Hun levens beginnen steeds verder uit elkaar te lopen, en ze beginnen zich af te vragen of hun huwelijk deze groeiende afstand tussen hen wel kan overleven.

Show more Show less

Acteurs:

Ilay Lax, Eli Ben-David, Héloise Godet

Rating:

16+

Regisseurs:

Eli Ben-David

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905