Aflevering 4: Winning the World Over

Beschrijving van de aflevering:

Nu Amerika een gouden tijdperk van auto-ontwerpen ingaat, proberen Duitse en Japanse autofabrikanten te herstellen van de verwoesting van de Tweede Wereldoorlog.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Documentaire
Jaar: 2020
The Cars That Made the World

Beschrijving:

The Cars That Made the World vertelt het verhaal van een groep rivaliserende ingenieurs, die een revolutie in het transport ontketende en de wereld voor altijd veranderde. Gedreven door innovatie en rivaliteit, creëerde hun genialiteit de meest transformatieve uitvinding van de 20e eeuw, waardoor nieuwe industrieën ontstonden en die een vrijheid tot stand bracht, die voor de geboorte van de auto nooit had bestaan. Met onderzoek naar meer dan een eeuw aan innovatie rond de merken Honda, Toyota, Mercedes, Ford, Porsche, Rolls-Royce en andere, zijn dit de dramatische verhalen achter de grootste namen in de auto-industrie. U kent hun namen, maar u kent hun verhalen niet.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905