Aflevering 4: Erica & Anna: Donors

Beschrijving van de aflevering:

De tussentijdse verkiezingen komen dichterbij en Erica krijgt een verdacht telefoontje van een vertegenwoordiger van de mysterieuze rijke schenker Eric Koscielny die met haar wil afspreken. Koscielny krijgt Erica zover om een illegale deal te overwegen met de belofte dat hij een enorm bedrag zal schenken en het legaal zal doen lijken. Anna stelt zich kwetsbaar op tegenover Erica en stemt erin toe om zich seksueel te onderwerpen aan Erica’s machtshonger, maar dat werkt Erica’s emotionele band met Darya weer in de hand. Zich onbewust van Erica’s hernieuwde band met Darya, neemt Anna de verrassende beslissing om haar relatie met Erica dieper uit te bouwen. Novak ontdekt compromitterende informatie over Erica’s assistente Sandra Fuchs.

Show more Show less

Actors in episode:

Anna Friel, Louisa Krause, Carmen Ejogo

Directors of episode:

Amy Seimetz, Steven Soderbergh

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2016
LIONSGATE+
The Girlfriend Experience

Beschrijving:

“The Girlfriend Experience” is een bewerking van Steven Soderberghs bewierookte gelijknamige film uit 2009 en verkent de relaties tussen exclusieve escortdames en hun klanten die ze veel meer dan enkel seks schenken. Onder de naam GFE’s zijn het vrouwen die je “The Girlfriend Experience” bezorgen: een emotionele en seksuele relatie tegen een erg hoge prijs.

Acteurs:

Anna Friel, Louisa Krause, Carmen Ejogo

Rating:

16+

Regisseurs:

Amy Seimetz, Steven Soderbergh

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905