Over de film

LIONSGATE+
The Giver

Beschrijving:

Gebaseerd op Lois Lowry’s geliefde, bestverkopende roman voor jongvolwassenen, het spookachtige verhaal van De Gever richt zich op Jonas, een jonge man die leeft in een schijnbaar ideale, maar kleurloze wereld van conformiteit en tevredenheid. Maar als hij tijd doorbrengt met De Gever, de enige bewaarder van alle herinneringen van de gemeenschap, ontdekt Jonas al snel het de duistere en dodelijke waarheid over het verleden van de gemeenschap. Met deze nieuwe kennis realiseert hij zich dat er meer op het spel staat dan gedacht – een zaak van leven en dood voor hemzelf en voor degenen waar hij het meeste van houdt. Hij maakt weinig kans, maar Jonas weet dat hij uit hun wereld moet ontsnappen om ze allemaal te beschermen – iets wat nog nooit iemand heeft gedaan.

Show more Show less

Acteurs:

Jeff Bridges, Meryl Streep, Brenton Thwaites, Alexander Skarsgård, Katie Holmes, Taylor Swift, Cameron Monaghan, Odeya Rush, Emma Tremblay

Rating:

Regisseurs:

Phillip Noyce, Nikki Silver

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast