Aflevering 4: Aflevering 4

Beschrijving van de aflevering:

Milan en Dragan proberen terug te keren naar Belgrado, voordat Zlatko de broer van Milan, Adnan, iets kan aandoen. Ze moeten clandestien door Europa reizen en worden in de bergen geholpen door Jamezdin, de Roma-gangster uit aflevering 1. Maar 's nachts opent Jamezdin het vuur op hun tenten nadat hij een deal heeft gesloten met Zlatko. Dragan is dood, maar de tent van Milan is leeg. Hij is ontsnapt.

Actors in episode:

Naomi Franckom, Khalil Rachedi, Milan Celik, Tom Kendle

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06

Over de serie

Genres: Actie Crime Drama
CANAL+ Series
The Last Panthers

Beschrijving:

Aan het begin van de eeuw worden alle grote steden in Europa, van Londen tot Liechtenstein, opgeschrikt door een reeks gewelddadige juwelenroven. De diefstallen zijn het werk van de Pink Panters, een bende die faam verwierf met hun brutale overvallen op klaarlichte dag en filmische ontsnappingen. Maar nadat ze de Europese juweliers tien jaar lang geterroriseerd hebben, verdwijnen ze plots van het toneel. Dan wordt er een overal gepleegd in Zuid-Frankrijk die alle kenmerken heeft van een juwelenroof van de Panthers. Met één tragisch verschil: tijdens de ontsnapping komt een jong meisje om het leven. Haar dood zet een reeks gebeurtenissen in gang, waardoor een Britse schade-expert, een Frans-Algerijnse politieagent en een Servische soldaat en diamantendief op een dramatische en gevaarlijke ramkoers komen te liggen. Wat begint met diamanten, leidt tot wapens, drugs en het grote geld, waarbij Europese autoriteiten, het financiale hart van Londen en de criminele onderwereld van Europa betrokken zijn.

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905