Actors in season:

Peter Krause, Julianna Margulies, Kevin Pollak, Elle Fanning

Directors of season:

Craig R. Baxley, Laura Harkcom

Seizoen 1

01
The Lost Room - The Key
Aflevering 1: The Key

Rechercheur Joe Miller heeft een zaak waarbij in een pandjeshuis twee verbrande mannen worden aangetroffen. Een mysterieuze sleutel en een mislukte deal lijken ermee te maken te hebben.

Lees meer
02
The Lost Room - The Clock
Aflevering 2: The Clock

Nadat hij de sleutel heeft ontvangen, ontdekt Joe dat die slechts een van de bijna honderd objecten met bovennatuurlijke krachten is en een link naar een verborgen motelkamer.

Lees meer
03
The Lost Room - The Comb
Aflevering 3: The Comb

Joe Miller vlucht als hij van moord op zijn partner beschuldigd wordt. Samen met Jennifer Bloom, lid van het Legioen, zoekt hij het object dat kan helpen zijn dochter Anna te vinden.

Lees meer
04
The Lost Room - The Box
Aflevering 4: The Box

Gaandeweg komen ze achter het mysterieuze verleden van de Kamer. Martin Ruber zoekt naar een object om lid te worden van de Orde van de Hereniging.

Lees meer
05
The Lost Room - The Eye
Aflevering 5: The Eye

In de laatste, climactische nacht van The Lost Room gebruikt Joe al zijn middelen en allianties op zijn zoektocht naar het hoofdobject om zijn dochter te redden.

Lees meer
06
The Lost Room - The Occupant
Aflevering 6: The Occupant

Kreutzfeld, Jennifer, Wally en de Wezel spelen allemaal een rol. Eén van hen verraadt Joe en een reeks gebeurtenissen zou de wereld op cataclysmische wijze kunnen beëindigen.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2006
LIONSGATE+
The Lost Room

Beschrijving:

Peter Krause, Julianna Margulies en Elle Fanning spelen de hoofdrol in dit breinbrekende mysterie-avontuur, dat twee Emmy Award®-nominaties opleverde. Nadat rechercheur Joe Miller (Krause) in het bezit komt van een vreemde sleutel ontgrendelt hij een motelkamer met daarin objecten met bovennatuurlijke krachten. Wanneer Millers dochter verdwijnt, is hij bang dat ze door de kamer in een andere dimensie is gekomen - en alleen hij heeft de sleutel om haar terug te brengen.

Acteurs:

Peter Krause, Julianna Margulies, Kevin Pollak, Elle Fanning

Rating:

12+

Regisseurs:

Craig R. Baxley, Laura Harkcom

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905