Actors in season:

Charlotte Hope, Richard Pepper, Harriet Walter, Aaron Cobham, Elliot Cowan, Stuart McNeil, Ruairi O'Connor, Jordan Renzo, Olly Rix, Alicia Borrachero, Laura Carmichael, Daniel Cerqueira

Directors of season:

Birgitte Stærmose, Emma Frost

Seizoen 1

01
The Spanish Princess - De Nieuwe Wereld
Aflevering 1: De Nieuwe Wereld

Catharina van Aragon komt aan in Engeland om te trouwen met prins Arthur, de troonopvolger van Engeland. Het huwelijk is bedoeld om een bondgenootschap te vormen tussen de twee landen.

Lees meer
02
The Spanish Princess - Koortsdroom
Aflevering 2: Koortsdroom

Door haar huwelijk met Arthur is Catharina een stap dichter bij de Engelse troon, maar ze krijgt te maken met de uitdagingen van een nieuwe relatie en een nieuw hof.

Lees meer
03
The Spanish Princess - Een Gewaagd Plan
Aflevering 3: Een Gewaagd Plan

Catharina blijft vastberaden de koningin van Engeland te worden en ze smeedt een plan om met prins Harry te trouwen. Lizzie krijgt een verontrustend voorgevoel na een moeilijke bevalling.

Lees meer
04
The Spanish Princess - De Strijd Om Harry
Aflevering 4: De Strijd Om Harry

Het land rouwt om Lizzie’s dood en Catharina probeert haar huwelijk met Harry veilig te stellen. Hendrik verrast de familie met zijn intentie de laatste wens van zijn vrouw te vervullen.

Lees meer
05
The Spanish Princess - Gevoel Versus Plicht
Aflevering 5: Gevoel Versus Plicht

Catharina krijgt te maken met een dilemma. Ze kan trouwen met koning Hendrik Tudor en meteen koningin van Engeland worden of ze moet weigeren, zodat ze op Harry kan wachten.

Lees meer
06
The Spanish Princess - Een Zachtaardige Ontvoering
Aflevering 6: Een Zachtaardige Ontvoering

Catharina lijkt de Engelse troon binnen handbereik te hebben, maar door een ongelukkige wending van het lot ligt haar toekomst nu in de handen van haar onstabiele oudere zus.

Lees meer
07
The Spanish Princess - Alles Is Verloren
Aflevering 7: Alles Is Verloren

Het hele land lijdt. Catharina is amper herkenbaar als de ‘Spaanse prinses’ en Maggie is behoeftig, maar Catharina is vastberaden haar lotsbestemming niet op te geven.

Lees meer
08
The Spanish Princess - Het Lot
Aflevering 8: Het Lot

Het lot van Engeland in onzeker als de familie Tudor wordt opgeschrikt door een tragedie. Catharina zet alles op het spel om erachter te komen of Harry nog van haar houdt.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2019
LIONSGATE+
The Spanish Princess

Beschrijving:

We keren terug naar de intriges van het koninklijke Tudor-hof. The Spanish Princess is een levendig en boeiend verhaal, verteld vanuit het perspectief van de vrouwen. Het laat ook zijn licht schijnen over een stuk geschiedenis dat niet eerder is verteld: het leven van donkere mensen die woonden en werkten in het Londen van de 16e eeuw. Catharina van Aragon is de wilskrachtige prinses van Spanje, die als kind al was beloofd aan de Engelse troon. Ze komt aan in het grijze, regenachtige Engeland met haar glorieuze en diverse hofhouding, waaronder haar hofdames Lina, een Spaanse edelvrouw van Afrikaans-Iberische afkomst, en de lieve en vrijgevochten Rosa. Als haar echtgenoot prins Arthur plotseling overlijdt, lijkt Catharina de troon te verliezen. Tot ze een brutaal plan smeedt en haar pijlen richt op de nieuwe troonopvolger, de charismatische en eigenwijze prins Harry, die later zal regeren als koning Hendrik VIII.

Show more Show less

Acteurs:

Charlotte Hope, Richard Pepper, Harriet Walter, Aaron Cobham, Elliot Cowan, Stuart McNeil, Ruairi O'Connor, Jordan Renzo, Olly Rix, Alicia Borrachero, Laura Carmichael, Daniel Cerqueira

Rating:

16+

Regisseurs:

Birgitte Stærmose, Emma Frost

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905