Actors in season:

Nicola Walker, Stephen Mangan, Fiona Button, Annabel Scholey, Deborah Findlay, Anthony Head, Barry Atsma, Stephen Tompkinson, Meera Syal, Mathew Baynton

Directors of season:

Jessica Hobbs (director), Dee Koppang O'Leary (director), Lucy Dyke (producer)

Seizoen 3

01
The Split - seizoen 3, aflevering 1
Aflevering 1: seizoen 3, aflevering 1

Hannah en Nathan zijn in het laatste stadium van de afwikkeling van hun scheiding, maar als plotseling blijkt dat Nathan iemand anders heeft, gaat het snel bergafwaarts met de vriendschappelijke schei...

Lees meer
02
The Split - seizoen 3, aflevering 2
Aflevering 2: seizoen 3, aflevering 2

Aan de goede relatie tussen Hannah en Nathan komt een einde wanneer hij met schokkend nieuws komt, en Rose heeft moeite om haar verdriet te verwerken.

Lees meer
03
The Split - seizoen 3, aflevering 3
Aflevering 3: seizoen 3, aflevering 3

De spanningen lopen hoog op wanneer Hannah en Nathan moeite hebben om hun levens van elkaar los te weken. Christie arriveert in Londen en Rose is opeens vertrokken.

Lees meer
04
The Split - seizoen 3, aflevering 4
Aflevering 4: seizoen 3, aflevering 4

Hannah droomt van een leven ergens anders met Christie, terwijl Nathan begint te twijfelen aan zijn relatie met Kate. Ruth heeft schokkend nieuws voor Zander.

Lees meer
05
The Split - seizoen 3, aflevering 5
Aflevering 5: seizoen 3, aflevering 5

Rose heeft tijdens de kampeertrip met de familie moeite met de afwezigheid van James. Ruth ontdekt dat Nina en Tyler een geheime relatie hebben en de reikwijdte van Tylers bedrog wordt duidelijk.

Lees meer
06
The Split - seizoen 3, aflevering 6
Aflevering 6: seizoen 3, aflevering 6

Nu de relatie van Kate en Nathan op de klippen is gelopen, neemt Hannah een beslissing die invloed heeft op de toekomst van hen allemaal.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
BBC
The Split

Beschrijving:

The Split onderzoekt het snelle circuit van krachtige vrouwelijke echtscheidingsadvocaten in Londen door de lens van drie zussen - Hannah, Nina en Rose.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905