Aflevering 6: Aflevering 6

Beschrijving van de aflevering:

Grzegorz wordt gearresteerd voor de moord op Joanna nadat zijn plan om de bloedmonsters te verwisselen ontdekt wordt. Ewelina, een goede vriendin van Joanna, ontdekt dat het land dat Grzegorz wil verkopen verontreinigd is.

Actors in episode:

Maciej Stuhr, Katarzyna Dabrowska, Paulina Szostak

Directors of episode:

Lukasz Palkowski

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10

Over de serie

Genres: Crime
Jaar: 2016
CANAL+ Series
The Teach

Beschrijving:

The Teach is een complexe en boeiende misdaadthriller die zich afspeelt in de prachtige Poolse bossen van Dobrowice, geregisseerd door ?ukasz Palkowski (Gods, Rezerwat) en met Maciej Stuhr (Aftermath, Letters to Santa) als Pawe? Zawadzki. Net voor het begin van een nieuw schooljaar wordt een jonge scholiere dood aangetroffen. Wanneer het oorspronkelijke oordeel van zelfmoord wordt uitgesloten, is een leraar van de plaatselijke school vastbesloten om de echte achterliggende redenen van haar dood te achterhalen. Zijn onofficiële onderzoek legt een verontrustend spoor van corruptie binnen de politiek en het bedrijfsleven bloot en naarmate hij dichter bij het onthullen van de waarheid komt, wordt ook hij het doelwit van een klopjacht. Maar aangezien het jonge meisje zijn geheime biologische dochter was, laat hij zich door niets tegenhouden om de waarheid te ontdekken.

Show more Show less

Acteurs:

Maciej Stuhr, Katarzyna Dabrowska, Paulina Szostak

Rating:

16+

Regisseurs:

Lukasz Palkowski

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905