Actors in season:

Samuel Adewunmi, Marama Corlett, Richard Dormer

Directors of season:

Craig Viveiros (director), Johann Knobel (producer)

Seizoen 1

01
The Watch - serie 1, aflevering 1
Aflevering 1: serie 1, aflevering 1

Het leven van commandant Sam Vimes van de stadswacht verandert voorgoed wanneer iemand uit zijn verleden terugkeert naar Ankh-Morpork.

Lees meer
02
The Watch - serie 1, aflevering 2
Aflevering 2: serie 1, aflevering 2

Met de politiekennis van agent Carrot weet de stadswacht het boosaardige plan van Carcer in verband te brengen met de vreemde voorvallen in het magische opleidingsinstituut dat de Gesloten Universitei...

Lees meer
03
The Watch - serie 1, aflevering 3
Aflevering 3: serie 1, aflevering 3

Terwijl de mensen binnenblijven uit angst voor de draak, moet de stadswacht een overval plegen op het gevaarlijkste instituut van de stad, het mysterieuze Moordenaarsgilde.

Lees meer
04
The Watch - serie 1, aflevering 4
Aflevering 4: serie 1, aflevering 4

Carcer is tot alles bereid om het magische zwaard Gawain te vinden. De stadwacht zit hem op de hielen en volgt hem naar de Schemerravijnen, een plek waar de oudere inwoners wachten op de Dood.

Lees meer
05
The Watch - serie 1, aflevering 5
Aflevering 5: serie 1, aflevering 5

De stadswacht heeft het zwaard en daarmee kunnen ze het opnemen tegen de kracht van de Nobele Draak. Vimes zou echter liever zien dat niemand over zo'n enorme kracht beschikt.

Lees meer
06
The Watch - serie 1, aflevering 6
Aflevering 6: serie 1, aflevering 6

Cheery, Angua en Carrot begeven zich in de Mijnen van Tak om het tweede mystieke artefact te bemachtigen voordat Carcer het doet. Cheery moet de duisternis in haar verleden overwinnen.

Lees meer
07
The Watch - serie 1, aflevering 7
Aflevering 7: serie 1, aflevering 7

Sam Vimes ontwaakt met meer dan een gewone kater. Hij is in een parallel universum beland, waar hij een gevangene is die bezig is uit te breken.

Lees meer
08
The Watch - serie 1, aflevering 8
Aflevering 8: serie 1, aflevering 8

Carcer heeft alles wat hij nodig heeft om de macht te krijgen over de Nobele Draak en Ankh-Morpork te vernietigen. Er heerst chaos in de straten en de Dood bereidt zich voor op een drukke dag.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
BBC
The Watch

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905