Seizoen 1

01
TRAFFICKED WITH MARIANA VAN ZELLER 3 - MDMA
Aflevering 1: MDMA

Na een alarmerend bericht van haar zoons middelbare school over MDMA start Mariana een onderzoek naar de 'liefdesdrug'. Ze volgt het spoor vanuit LA terug naar het bloeiende epicentrum in Nederland.

Lees meer
02
TRAFFICKED WITH MARIANA VAN ZELLER 3 - Black Market Organs
Aflevering 2: Black Market Organs

Dagelijks sterven wereldwijd honderden mensen wegens een gebrek aan beschikbare organen. Dat heeft geleid tot een wereldwijde orgaanhandel waar veel geld in omgaat.

Lees meer
03
TRAFFICKED WITH MARIANA VAN ZELLER 3 - LSD
Aflevering 3: LSD

Dankzij een groeiend vertrouwen in zijn genezende werking maakt LSD een comeback. Mariana gaat op zoek naar een van de weinige producenten op deze wereldmarkt om de geheimen erachter te ontdekken.

Lees meer
04
TRAFFICKED WITH MARIANA VAN ZELLER 3 - Ghost Guns
Aflevering 4: Ghost Guns

Mariana duikt in de wereld van spookwapens -niet te traceren wapens die online als bouwpakket te vinden zijn- en de groeiende zwarte markt die deze dodelijke wapens in gevaarlijke handen brengt.

Lees meer

Over de serie

Genres: Mensen
Jaar: 2021
National Geographic
TRAFFICKED WITH MARIANA VAN ZELLER 3

Beschrijving:

De bekroonde onderzoeksjournaliste Mariana Van Zeller zet opnieuw haar leven op het spel om te infiltreren in de meest duistere en gevaarlijke bendes van de wereld.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905