Seizoen 2

01
True Life Crime - Gedreven door godsdienst of jaloezie?
Aflevering 1: Gedreven door godsdienst of jaloezie?

De lichamen van twee onbekende vrouwen werden aangetroffen op een afgelegen plek in de buurt van Galveston, Texas. De politie had weinig aanwijzingen. Later bleken de twee vrouwen, Britney Cosby en Cr...

Lees meer
02
True Life Crime - Afgrondongeluk of campingmoord?
Aflevering 2: Afgrondongeluk of campingmoord?

Lauren had tijdens een wild festivalweekend met een groepje vrienden gekampeerd op een klif. Ze raakte vermist en twee vissers troffen haar later dood aan in een nabijgelegen baai.

Lees meer
03
True Life Crime - Drive-by of doelgerichte moord?
Aflevering 3: Drive-by of doelgerichte moord?

De schietpartij op een huisfeest in Albuquerque, New Mexico, waarbij scholier en sporter Jaydon Chavez-Silver omkomt, legt een verontrustende trend van geweld bloot in deze gemeenschap.

Lees meer
04
True Life Crime - Weggelopen tweelingzus of zusje in de problemen?
Aflevering 4: Weggelopen tweelingzus of zusje in de problemen?

De 16-jarige eeneiige tweeling, Jholie Moussa, liep haar huis uit en zei tegen haar zus dat ze zo terug zou zijn, maar vervolgens verdween ze.

Lees meer
05
True Life Crime - Dood spoor of sporen van corruptie?
Aflevering 5: Dood spoor of sporen van corruptie?

Het onderzoek naar de moord op alleenstaande moeder Heather Bogle loopt dood wanneer de politie zich richt op een verdachte zonder duidelijk verband met het misdrijf.

Lees meer
06
True Life Crime - Leidde een gefilmde vechtpartij tot moord?
Aflevering 6: Leidde een gefilmde vechtpartij tot moord?

Sociale media ontstaken in woede over een viral filmpje waarop Muhlaysia Booker, een transvrouw, in elkaar werd geslagen in het openbaar. Ze sprak zich uit tegen het zinloze geweld en dook onder, maar...

Lees meer
07
True Life Crime - Ohio House of Horrors
Aflevering 7: Ohio House of Horrors

Een hele reeks vermissingen van vrouwen in Ohio blijft onopgelost tot een ijzingwekkend alarmtelefoontje naar een waar horrorhuis leidt.

Lees meer
08
True Life Crime - Doublecross or Deadly Deal?
Aflevering 8: Doublecross or Deadly Deal?

Een vreselijk schouwspel voor de recherche: het lichaam van een jonge zwarte man werd zonder hoofd en handen aangetroffen in de afgelegen bossen van Michigan.

Lees meer
09
True Life Crime - Een onbestrafte moord?
Aflevering 9: Een onbestrafte moord?

Transgender tiener Mercedes Williamson wordt vermoord aangetroffen in een klein stadje in het zuiden van de VS en de FBI gaat op zoek naar de moordenaar.

Lees meer
10
True Life Crime - Gerechtigheid voor Darrien
Aflevering 10: Gerechtigheid voor Darrien

In Saratoga Springs, Utah, kreeg de politie een melding over een mysterieuze, gevaarlijke man die rondliep met een zwaard. Volgens de politie vormde Darrien een bedreiging, maar ooggetuigen, zijn fami...

Lees meer

Over de serie

Genres: Informatie
Jaar: 2021
MTV
True Life Crime

Beschrijving:

True Life: Crime onderzoekt de meest aangrijpende misdaadmysteries die krantenkoppen en sociale feeds op de kop zetten. De slachtoffers waren jong, de misdaden waren schokkend en er blijven spookachtige raadsels over.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905