Over de serie

Genres: Crime Thriller
Jaar: 2012
Unstable

Beschrijving:

Kristen en haar zoon Oliver zijn net in een prachtige nieuwe buurt komen wonen. Kristen is onlangs gescheiden en wil Oliver graag helpen met aanpassen aan het nieuwe leven en woonomgeving. Ze ontmoeten Justin, een knappe en intrigerende ex-voetballer die in de smaakt valt bij Kristen door zijn aantrekkelijkheid en humor. Ondanks waarschuwingen van haar ex-man, huurt ze Justin in als oppasser voor Oliver en biedt hem aan bij hen te komen wonen in het gastenverblijf. Maar Kristen wordt gestalkt door iemand die weet dat ze nieuw is in de buurt. Er beginnen vreemde en gevaarlijke dingen te gebeuren en niemand lijkt te vertrouwen. Heeft Kristen een grote fout gemaakt door Justin toe te laten in hun levens? Naarmate een complex web van leugens en bedrog zich ontvouwt, is het aan Kristen om zichzelf en haar gezin te beschermen.

Show more Show less

Acteurs:

Ashley Scott, Ivan Sergei, George Newbern, Max Charles, Scott Anthony Leet, Jay Pickett, Natalia Baron, Malin Yhr

Rating:

12+

Regisseurs:

Michael Feifer

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905