Aflevering 4: Drain The Viking Seas

Beschrijving van de aflevering:

Er liggen misschien wel honderdduizend schepen op de bodem van de Oostzee, maar het spectaculairste is misschien wel een slagschip dat meer dan 450 jaar geleden verdween op slechts de tweede dag van haar carrière op zee. Dit schip, dat in legenden is gehuld, is onlangs ontdekt voor de kust van Zweden. Door de wateren leeg te pompen, onthullen we dat dit majestueuze schip de vele mythes die haar omringen meer dan waarmaakt.

Actors in episode:

Craig Sechler, Craig Sechler

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Geschiedenis
Jaar: 2011
National Geographic
VIKINGS

Beschrijving:

Plunderende Vikingkrijgers beheersten eeuwenlang de zeeën van Noord-Europa. Van scheepsbouw en taal tot belastingsystemen, we onthullen hoe hun invloed nog steeds op het hele continent kan worden teruggevonden.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905