Aflevering 2: Pompeii: Secrets of The Dead

Beschrijving van de aflevering:

Onder de duizenden slachtoffers van de gewelddadige uitbarsting van de Vesuvius, trof een groep slachtoffers die nu bekendstaan als 'de voortvluchtigen' hun afschuwelijke lot toen zij probeerden naar zee te vluchten. Tegenwoordig geeft de vindplaats van de lichamen van deze 13 mensen een aangrijpend inzicht in de absolute verschrikking van de tragische gebeurtenis. Forensisch deskundigen maken nu voor het eerst gebruik van röntgentechnologie om meer details over de slachtoffers te onthullen, waaronder de reden waarom zij er niet in slaagden te ontsnappen aan de beroemdste ramp van de antieke wereld.

Show more Show less

Actors in episode:

Maite Jauregui

Directors of episode:

Ben Finney

Over de serie

Jaar: 2020
National Geographic
VOLCANOES

Beschrijving:

Vulkanen, majestueus en explosief, behoren tot de machtigste krachten op aarde. We bekijken deze vurige bergen en hun immense vermogen om catastrofale natuurrampen te veroorzaken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905