Aflevering 6: Fire

Beschrijving van de aflevering:

Vulkanen hebben het huidige Europa gevormd en ons land en leven gegeven, maar deze lava spuwende formaties hebben ook een immense kracht om te vernietigen. In Italië en IJsland staan vulkanische tijdbommen op scherp. Hun onvermijdelijke en niet te stoppen uitbarstingen zullen dood, chaos en vernietiging brengen. Het meest angstaanjagende is dat een Europese supervulkaan aan het ontwaken is, die dreigt met een explosie zo groot dat hij het continent van de kaart kan vegen.

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Volcanoes

Beschrijving:

Vulkanen, majestueus en explosief, behoren tot de machtigste krachten op aarde. We bekijken deze vurige bergen en hun immense vermogen om catastrofale natuurrampen te veroorzaken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905