Over de film

Jaar: 1999
LIONSGATE+
Warlock III: The End of Innocence

Beschrijving:

Kris is een jonge vrouw die haar familie niet kent en dus is het een grote verrassing als ze een huis erft. Samen met haar vrienden gaat ze op ontdekkingstocht. Er vinden vreemde gebeurtenissen plaats in het huis: Kris’ spiegelbeeld schreeuwt naar haar en ze ziet een klein spookkind. Ze ontdekt dat toen ze klein was, een kwaadaardige magiër genaamd Phillip Covington haar als offer wilde gebruiken, maar haar moeder wist dat te voorkomen met gebruik van haar hekserij. Ze sloot Covington op in de fundering van het huis. Later die dag breekt Kris’ vriend Jerry per ongeluk een pijp in het huis waardoor Covington vrijgelaten wordt. Covington speelt psychologische spelletjes en doodt haar vrienden een voor een of verandert ze in iets anders. Lukt het Kris om te overleven?

Show more Show less

Acteurs:

Bruce Payne, Ashley Laurence, Angel Boris

Rating:

16+

Regisseurs:

Eric Freiser

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905