Aflevering 16: Keep The Tradition Alive

Beschrijving van de aflevering:

De eerste dag van het blauwvintonijnseizoen is meestal een dag van opwinding, maar dit jaar leidt de covidpandemie tot grote bezorgdheid binnen de vloot. Met minder vraag naar het product krijgen de kapiteins van de Gloucester-vloot te maken met een reeks uitdagingen, zoals hun tijd uit het water, lagere prijzen van de kopers en eindeloze dagen van onzekerheid. Om het beste te maken van een ongekend seizoen, besluiten de teams samen te werken.

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2020
National Geographic
WICKED TUNA

Beschrijving:

Als de zee nog ruwer wordt, zet de vloot een tandje bij. De kapiteins zijn veerkrachtig, maar met de wereldwijde pandemie moeten de teams harder vechten dan ooit om het 'blauwe goud' binnen te halen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905