Aflevering 20: Tuna Master

Beschrijving van de aflevering:

Kapitein Spurge Krasowski, een plaatselijke legende in de wateren van Gloucester, is geen vreemde als het om uitdagingen in de blauwvintonijnindustrie gaat. Hij heeft jarenlang de ene hindernis na de andere overwonnen, waaronder slecht weer, slechte vis en een slechte economie. Hoewel de wereldwijde pandemie van dit jaar anders is dan alle andere, daagt de ervaren kapitein de vloot nog steeds uit om hard te werken, slim te vissen en hun grenzen te verleggen als nooit tevoren.

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2020
National Geographic
WICKED TUNA

Beschrijving:

Als de zee nog ruwer wordt, zet de vloot een tandje bij. De kapiteins zijn veerkrachtig, maar met de wereldwijde pandemie moeten de teams harder vechten dan ooit om het 'blauwe goud' binnen te halen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905