Aflevering 23: Hold Fast

Beschrijving van de aflevering:

De zeeën voor de kust van Gloucester zijn rijk aan blauwvintonijn, maar zomerstormen dreigen een ravage aan te richten voor de vloot. De winden en de getijden worden steeds heviger en de wateren worden steeds gevaarlijker. De stormen betekenen dat er maar heel weinig tijd is om te vangen, dus de kapiteins weten dat ze niet van het water kunnen blijven. Er zullen helpende handen en veel vaardigheid nodig zijn om het weer in hun voordeel te laten werken en de blauwvintonijn binnen te halen.

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2020
National Geographic
WICKED TUNA

Beschrijving:

Als de zee nog ruwer wordt, zet de vloot een tandje bij. De kapiteins zijn veerkrachtig, maar met de wereldwijde pandemie moeten de teams harder vechten dan ooit om het 'blauwe goud' binnen te halen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905