Aflevering 25: The Next Generation

Beschrijving van de aflevering:

In hun tienjarig bestaan als concurrenten hebben de kapiteins van Gloucester nog nooit zo'n moeilijk seizoen meegemaakt. De veerkrachtige vloot besluit samen te werken om elkaar te helpen bij het vangen van de blauwvintonijn. De vijf oorspronkelijke boten zetten alles op het spel en krijgen gezelschap van een vertrouwde mix van recente kapiteins en een tonijnlegende wiens vaardigheden de hele vloot onmiddellijk op de proef stellen.

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2020
National Geographic
WICKED TUNA

Beschrijving:

Als de zee nog ruwer wordt, zet de vloot een tandje bij. De kapiteins zijn veerkrachtig, maar met de wereldwijde pandemie moeten de teams harder vechten dan ooit om het 'blauwe goud' binnen te halen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905