Aflevering 26: Bad Fish, Good Blood

Beschrijving van de aflevering:

Hot Tuna zit vast in het midden van het peloton en past zijn strategie aan wanneer de vader van kapitein TJ Ott zijn eigen boot uit de vaart neemt om hun succes als familiebedrijf te vergroten. Een vriendschappelijke weddenschap tussen de twee bemanningen houdt iedereen scherp. Ondertussen, terwijl de rest van de vloot moeite heeft om aas te vinden, doet voormalig kampioen kapitein Dave Carraro een tactische zet om zijn weg naar de top te maken.

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2020
National Geographic
WICKED TUNA

Beschrijving:

Als de zee nog ruwer wordt, zet de vloot een tandje bij. De kapiteins zijn veerkrachtig, maar met de wereldwijde pandemie moeten de teams harder vechten dan ooit om het 'blauwe goud' binnen te halen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905