Aflevering 34: Hot or No

Beschrijving van de aflevering:

Nu het seizoen ten einde loopt, racet de vloot tegen de klok om terrein te winnen in een zeer onzekere markt. Terwijl de meeste kapiteins besluiten om op een bekende hotspot te vissen, neemt de als eerste geplaatste Hard Merchandise een gok door ergens anders te vissen. De tijd dringt en de Wicked Pissah zit hen op de hielen. Beide boten moeten de strijd aangaan om de eerste plaats te bemachtigen in een van de zwaarste seizoenen tot nu toe.

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2020
National Geographic
WICKED TUNA

Beschrijving:

Als de zee nog ruwer wordt, zet de vloot een tandje bij. De kapiteins zijn veerkrachtig, maar met de wereldwijde pandemie moeten de teams harder vechten dan ooit om het 'blauwe goud' binnen te halen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905