Aflevering 35: End Of The Line

Beschrijving van de aflevering:

Na een zwaar seizoen, gekenmerkt door een wereldwijde sluiting, beperkte visdagen en lagere prijzen, zijn de kapiteins vastberadener dan ooit om de eerste prijs mee naar huis te nemen. Als het einde van het seizoen nadert, en met nog maar één koperspauze over, gaan twee legendes de strijd met elkaar aan. Hard Merchandise staat nog maar net aan de leiding, maar begint de druk te voelen van Wicked Pissah, die hen op de hielen zit en vastberadener is dan ooit om de hoofdprijs in de wacht te slepen.

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2020
National Geographic
WICKED TUNA

Beschrijving:

Als de zee nog ruwer wordt, zet de vloot een tandje bij. De kapiteins zijn veerkrachtig, maar met de wereldwijde pandemie moeten de teams harder vechten dan ooit om het 'blauwe goud' binnen te halen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905