Aflevering 2: Vonda Smith: Een onverwachte wending

Beschrijving van de aflevering:

Op een hoorzitting in Greeneville, Tennessee, wordt Vonda, die ontkent dat ze Jessie Morrison heeft vermoord, een nieuw proces geweigerd. Om de zaak heropend te krijgen, praat Wrong Man met de mannen in Jessies leven, onder wie haar vriend Gary Ealey. Die heeft volgens Vonda de avond dat Jessie is vermoord de bebloede auto teruggebracht. Tijdens een intensieve ondervraging door onderzoeker Ira Todd geeft Vonda een schokkende verklaring omtrent hetgeen ze werkelijk zag toen haar auto werd teruggebracht. Het onderzoek krijgt een nieuwe wending.

Directors of episode:

Joe Berlinger

Over de serie

Jaar: 2020
Wrong Man

Beschrijving:

‘Wrong Man’ is een zesdelige serie van de veelgeprezen en onderscheiden filmmaker Joe Berlinger, die zaken onderzoekt van gevangenen die al tientallen jaren in de gevangenis zitten en die beweren onschuldig te zijn. Drie zaken worden opnieuw onderzocht met de hulp van een groep betrokken experts: een vermaarde burgerrechtenadvocaat, een voormalige openbaar aanklager, een gepensioneerde NCIS-onderzoeker en een lid van de elite-taskforce Moordzaken uit Detroit. Samen met plaatselijke onderzoekers nemen ze ons mee op een zoektocht naar de waarheid en nieuwe bewijzen. Ze sporen getuigen op, praten met vaak niet erg bereidwillige wetshandhavers en ze praten met de families van de gevangenen. ‘Wrong Man’ graaft meedogenloos diep in elke zaak en gaat verder dan de vraag of de drie mannen schuldig of onschuldig zijn. Berlinger, genomineerd voor een Academy Award en winnaar van een Emmy, blijft z’n filmcarrière wijden aan het aan de kaak stellen van misbruik en problemen in het strafrechtsysteem.

Show more Show less

Regisseurs:

Catharine Park, Jon Kaman

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905