Aflevering 6: Kenneth Clair: Afgeluisterd

Beschrijving van de aflevering:

Het team van Wrong Man breidt het onderzoek naar de zaak van Kenneth Clair uit om erachter te komen wie Linda Rodgers echt kan hebben gefolterd en vermoord. Ze onderzoeken de mogelijkheden om nieuw DNA te verkrijgen uit het verzamelde bewijs om de moordenaar te vinden. Als ze de gewelddadige en seksuele aspecten van de moord bespreken, oppert het team dat bepaalde details op de plaats delict erop wijzen dat de dader intiem met Linda omging. Onderzoekers Ira Todd en Joe Kennedy zoeken de vriend van het slachtoffer, die meteen na de moord verdween.

Directors of episode:

Boaz Halaban, Ben Silverman

Over de serie

Jaar: 2020
Wrong Man

Beschrijving:

‘Wrong Man’ is een zesdelige serie van de veelgeprezen en onderscheiden filmmaker Joe Berlinger, die zaken onderzoekt van gevangenen die al tientallen jaren in de gevangenis zitten en die beweren onschuldig te zijn. Drie zaken worden opnieuw onderzocht met de hulp van een groep betrokken experts: een vermaarde burgerrechtenadvocaat, een voormalige openbaar aanklager, een gepensioneerde NCIS-onderzoeker en een lid van de elite-taskforce Moordzaken uit Detroit. Samen met plaatselijke onderzoekers nemen ze ons mee op een zoektocht naar de waarheid en nieuwe bewijzen. Ze sporen getuigen op, praten met vaak niet erg bereidwillige wetshandhavers en ze praten met de families van de gevangenen. ‘Wrong Man’ graaft meedogenloos diep in elke zaak en gaat verder dan de vraag of de drie mannen schuldig of onschuldig zijn. Berlinger, genomineerd voor een Academy Award en winnaar van een Emmy, blijft z’n filmcarrière wijden aan het aan de kaak stellen van misbruik en problemen in het strafrechtsysteem.

Show more Show less

Regisseurs:

Catharine Park, Jon Kaman

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905