Aflevering 20: WW2 Heroes of the Sky

Beschrijving van de aflevering:

We werpen een opmerkelijke blik op het moedige team van piloten dat het lot van de geallieerden tijdens de Tweede Wereldoorlog ingrijpend veranderde, bekend als de Mighty Eighth Airforce. Via nooit eerder vertoonde archiefbeelden maken we kennis met de vliegtuigen die in hun eentje Hitlers dreigende luchtmacht, de Luftwaffe, vernietigden. Van levensgevaarlijke bomaanslagen tot luchtgevechten met nazi-piloten, de piloten van de Mighty Eighth staarden elke keer als ze in hun cockpit klommen de dood in de ogen.

Over de serie

Genres: Geschiedenis
Jaar: 2014
National Geographic
WWII

Beschrijving:

De bloederige Tweede Wereldoorlog houdt iedereen nog altijd in z'n greep. Hitlers dictatorschap en de gruwelijkheden die zijn gepleegd tijdens de Holocaust hebben de wereld voorgoed veranderd.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905