Aflevering 22: Terror From Below

Beschrijving van de aflevering:

Op het hoogtepunt van WOII lieten nazi-onderzeeërs langs de kust van Carolina chaos en terreur achter terwijl ze van onderaf jacht maakten op geallieerde bevoorradingsschepen. Hitlers geavanceerde torpedo's brachten een verwoestende slag toe aan de Amerikaanse oorlogsinspanningen - totdat de rollen uiteindelijk werden omgedraaid. Vandaag volgen we een duikteam dat de zeebodem afzoekt in een poging om van dit onderzeese kerkhof een gedenkplaats te maken.

Over de serie

Genres: Geschiedenis
Jaar: 2014
National Geographic
WWII

Beschrijving:

De bloederige Tweede Wereldoorlog houdt iedereen nog altijd in z'n greep. Hitlers dictatorschap en de gruwelijkheden die zijn gepleegd tijdens de Holocaust hebben de wereld voorgoed veranderd.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905