Aflevering 23: Atlantic Graveyard

Beschrijving van de aflevering:

Terwijl nazi-onderzeeërs genadeloos de Atlantische Oceaan bestormden, waren de Amerikaanse troepen eindelijk in staat de overhand te krijgen. In machtige konvooien en van bovenaf aanvallend, deelden ze een laatste doodsteek uit aan Hitlers onverbiddelijke bewind van onderwaterterreur. Vandaag volgen we een onderzoeksteam terwijl ze de wrakken van dit slagveld uit WO II in kaart brengen, te beginnen met een diepzeeduik om uiteindelijk een spookachtige Duitse U-boot bloot te leggen die een eeuwige graftombe werd voor zijn bemanning.

Over de serie

Genres: Geschiedenis
Jaar: 2014
National Geographic
WWII

Beschrijving:

De bloederige Tweede Wereldoorlog houdt iedereen nog altijd in z'n greep. Hitlers dictatorschap en de gruwelijkheden die zijn gepleegd tijdens de Holocaust hebben de wereld voorgoed veranderd.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905