Zenderlijst updaten

Het zenderaanbod via satelliet wordt regelmatig uitgebreid of bijgewerkt (nieuwe frequenties), dus is het nodig dat je de zenderlijst van tijd tot tijd eens opnieuw moet inladen. Controleer de Service Status pagina van TV VLAANDEREN waar je een lijst vindt van recente updates die een nieuwe inlading vereisen.

Nieuwe TV VLAANDEREN ontvangers krijgen regelmatig een automatische update van de frequenties, maar oudere modellen vereisen af en toe een nieuwe manuele inlading van de zenderlijst zodat je zeker bent dat je lijst up-to-date is. Hoe je dit manueel doet is heel eenvoudig, maar de onderstaande uitleg kan mogelijk een beetje afwijken, afhankelijk van welk model van decoder je gebruikt.

Nieuwe zenders wordt regelmatigd toegevoegd aan het zenderaanbod van TV VLAANDEREN en ook het gratis te ontvangen aanbod via satelliet krijgt af en toe een nieuwe zender bij. Het loont dus zeker de moeite om af en toe je zenderlijst opnieuw in te laden.

MZ-101* en MP-201

Stap 1

Druk op Menu op je afstandsbediening.
Stap 2
Selecteer Instellingen en vervolgens Installatie.
Stap 3

Kies voor Satellietzenders zoeken.

*Zolang de voorraad strekt. De MZ-101 decoder zal daarna vervangen worden door de MZ-102 decoder.

M7 SAT801

Stap 1
Druk op Menu op je afstandsbediening.
Stap 2

Selecteer nu Installatie.
Stap 3

Kies voor Zenders opnieuw inladen.

M7 DSR 8141 - Philips DSR 7121 - Philips DSR 7141

Stap 1

Druk op Menu op je afstandsbediening.
Stap 2

Selecteer nu Satellietontvanger. Als je om een pincode wordt gevraagd, geef je de standaardcode 1234 in.
Stap 3
Ga naar Uitgebreide instellingen.
Stap 4

Kies Handmatig zoeken.