Voor jouw droomhuis op wielen
Overal in Europa

Overal in de Europa


Ook ver in de bergen mis je niets van je favoriete tv-programma's.


Geen internet nodig

Geen internet nodig


Altijd een optimaal signaal gegarandeerd via satelliet of antenne.


Makkelijk te ontvangen

Je Vlaamse tv-zenders mee


Jouw favoriete tv-zenders met de populairste Vlaamse zenders inbegrepen.


Maak je keuze uit 2 tv-opties

Satelliet-TV in je mobilhome

Tv op vakantie
 • Overal in Europa tot ver in Spanje
 • Meer dan 100 zenders in de beste beeld- en geluidskwaliteit
 • Meer dan 400 gratis te ontvangen tv-zenders
 • Live tv kijken op je smartphone, tablet of laptop
Ik wil Satelliet-TV

Antenne TV in je mobilhome

Antenne TV in je mobilhome
 • Overal in Vlaanderen en Brussel
 • Neem je zenders mee op camping
 • 16 tv-zenders in digitale kwaliteit
 • Zonder schotel, kabel of internet
Ik wil Antenne TV
Bij je thuis of je buitenverblijf

Tv tot ver buiten België


Zelfs op de meest afgelegen plekjes krijg je met satelliet-tv altijd en overal een optimaal tv-signaal voor de beste beeld- en geluidskwaliteit. Tot ver buiten België kan je met de standaard schotel van 60 cm genieten van je favoriete zenders. Deze zone zie je hier op de kaart aangeduid.


Voor een optimale ontvangst is het belangrijk je bereik te controleren voor je je apparatuur bestelt. Bij een onvoldoende bereik is het mogelijk dat je een aangepaste ontvangstkop en schotel nodig hebt.

Channels

Mis nooit meer de Tour de France

Ben je van plan om met je mobilhome op vakantie te vertrekken? Maar vrees je om de Tour de France te missen? Dan hebben wij de ideale oplossing! Met Satelliet-TV kijk je naar jouw favoriete tv-zenders van thuis, doorheen Europa. Ontdek hier de complete zenderlijst.


Zenderlijst Satelliet-TV Zenderlijst Antenne TV

Overal beschikbaar in de beste kwaliteit

Ik ga op reis en neem mee:
mijn zomerprogramma's


Wil je jouw favoriete herhalingen van F.C. de Kampioenen niet missen? Of kan je niet wachten om het nieuw seizoen van "Met Vier in Bed" te volgen? Kijk nu naar de leukste en nieuwste zomerprogramma's waar en wanneer je maar wilt, in Vlaanderen en Europa. TV VLAANDEREN biedt met Satelliet-TV en Antenne TV de beste zenders aan die je ook vanuit je mobilhome kan kijken. Ontdek hier de complete zenderlijst.


Zenderlijst Satelliet-TV Zenderlijst Antenne TV

Plaats te kort?
Neem een CI + module


De CI+module heeft een geïntegreerde smartcard voor je tv-abonnement die je in de decoder schuift. Vervolgens sluit je 'm aan op je tv. Als je tv een DVB-T2 slot heeft, kan je de CI+module daarin schuiven en heb je geen decoder nodig. Kijk hier of je tv een DVB-T2 slot heeft. De CI+ module is compatibel voor zowel Satelliet-TV of Antenne TV. Veel kijkplezier!


Bestel CI+ module voor Satelliet-TV

Bestel CI+ module voor Antenne TV

TV VLAANDEREN CI+ module

Heb je nog vragen?

 1. Ik kan niet kiezen tussen Satelliet-TV en Antenne TV. Wanneer kan ik het best een abonnement voor Antenne TV of satelliet tv aankopen?

  Antenne TV heeft een bereik binnen Vlaanderen en Brussel. Indien je met de mobilhome verre reizen in het buitenland wil plaatsen, kan je het best een abonnement voor Satelliet-TV aanvragen. Met Satelliet-TV kan je genieten van een uitgebreid tv-aanbod met een optimaal bereik tot ver in Spanje. Meer informatie kan je hier terugvinden.

 2. Ik wil een abonnement Satelliet-TV. Wat moet ik doen?

  Voor zowel een abonnement Satelliet-TV of Antenne TV is het niet mogelijk om je tv-abonnement tijdelijk te pauzeren voor enkele maanden. Je kan Satelliet-TV of Antenne TV wel mee naar huis nemen en daar verderkijken op je tv thuis. Reizigers die voor kortere periodes op vakantie vertrekken kunnen genieten van een Vakantie TV abonnement. Met een Vakantie TV abonnement betaal je enkel voor de maanden tijdens je reis. Meer informatie over Vakantie TV kan je hier terugvinden.

 3. Ik wil een abonnement Satelliet-TV. Wat moet ik doen?

  Met Satelliet-TV kan je tot ver in Europa digitaal tv-kijken. Hoe werkt het:

  1. Kies je abonnement

  Maak een keuze tussen een Basic Light, Basic, Basic Plus of Vakantie TV abonnement. Een Satelliet-TV abonnement bevat het ultieme tv-aanbod vanaf 56 zenders met bereik tot ver in Spanje. Meer informatie over onze pakketen vind je hier.

  2. Kies uit je apparatuur en opties

  Reizigers naar het buitenland raden we aan om een complete kit voor Satelliet-TV aan te kopen. Meer informatie over het apparatuur kan je hier vinden.

  3. Tijd voor de installatie

  Je hebt je abonnement en het materiaal aangekocht. Om TV in je mobilhome te installeren kan je steeds een installateur aanvragen. Contacteer hiervoor onze Klantendienst. Wil je zelf installeren? Via onze YouTube kanaal kan je in stappen volgen hoe een schotel wordt geïnstalleerd. Ook op onze FAQ-pagina kan je meer informatie terugvinden.

 4. Ik neem een abonnement Antenne TV. Hoe werkt dit?

  Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je ontvangt het tv-signaal via een kleine DVB-T2 antenne. Kies hier voor een Antenne TV abonnement. Ontdek hier hoe het werkt:

  1. Zendmasten sturen signaal uit

  Dertien zendmasten verspreid over Vlaanderen en Brussel sturen het DVB-T2 signaal uit. Niet overal is het signaal even sterk. In de meeste regio's kan je de antenne binnen gebruiken, maar in bepaalde gebieden waar het signaal minder sterk is, moet je de antenne buiten plaatsen. Het ontvangstbereik vind je op onze signaalkaart. De zenders van de VRT (Eén, Canvas en Ketnet) zijn vrij te ontvangen via DVB-T. De Vlaamse commerciële tv-zenders zijn gecodeerd. Om deze te kunnen kijken heb je een CI+module voor Antenne TV nodig.

  2. Jouw antenne thuis ontvangt het signaal

  Afhankelijk van je regio, moet je de antenne binnen of buiten plaatsen. De antenne sluit je aan op je tv.

  3. Van signaal naar beeld en geluid.

  Je DVB-T2 tv, of decoder voor DVB-T2, afhankelijk van welke oplossing je gebruikt, zet het signaal om naar beeld en geluid. De CI+module geeft je toegang tot de commerciële zenders van Antenne TV. De zenders van VRT zijn vrij te ontvangen via DVB-T. Of je nu dus gaat voor een DVB-T2 tv of een decoder voor DVB-T2, in beide gevallen heb je een CI+module voor Antenne TV nodig voor je tv-abonnement. Antenne TV werkt zonder satelliet, kabel of internet. In het volledige zendbereik in Vlaanderen en Brussel kan je dus Antenne TV via DVB-T2 ontvangen op je kot.

  4.Zelf installeren.

  Antenne TV is heel eenvoudig zelf te installeren. Plaats je antenne, sluit je decoder / CI+module aan, laad de zenderlijst in en klaar!

1. Actievoorwaarden: deze aanbieding is geldig van 01/04/2019 t.e.m. 13/05/2019 (« Promotieperiode »). Bekijk hier onze actievoorwaarden.Prijs apparatuur: De prijs van de apparatuur is inclusief btw, Bebat en Recupel en exclusief installatie- en abonnementskosten. Gratis te ontvangen zenders: De gratis zenders worden niet door TV VLAANDEREN aangeboden, maar maken deel uit van het aanbod dat vrij via DVB-T verkrijgbaar is. De beschikbaarheid van deze zenders is niet afhankelijk van TV VLAANDEREN.