•  
   
 • 4 weken gratis uitproberen

  4 weken gratis uitproberen


  Is Antenne TV iets voor jou? Vraag 1 van de 500 testpakketten aan en kijk 4 weken gratis naar de meest bekeken tv-zenders van Vlaanderen! Inclusief gratis hardware!


  Normaal betaal je voor Antenne TV €9,95 per maand, maar nu mag je het helemaal gratis uitproberen! Zonder aankoopverplichting. Zonder kijkverplichting.
  Test nu 4 weken gratis

  De beste tv-oplossing overal


  Dankzij Antenne TV staan je favoriete tv-programma's de hele zomer lang op het menu! Hoe laat je het ook maakt, dankzij Antenne TV geniet je altijd en overal van je favoriete tv-programma's bij je thuis, in de tuin, op kot of onderweg op de camping.

  De beste tv-oplossing overal


  Welke tv-zenders krijg je?

  Het Antenne TV zenderpakket bevat 16 topzenders met de meest bekeken zenders in Vlaanderen.

  vtm
  VIER HD
  VIJF
  ZES
  Q2
  Vitaya
  CAZ
  vtmKzoom
  Kadet
  NPO 1
  NPO 2
  NPO 3
  RTL-TVI
  Club RTL
  Plug RTL
  Penthouse


  Gratis te ontvangen: *


  Eén


  Canvas


  Ketnet


  Radio 1


  Radio 2


  Klara


  Klara Continuo


  Studio Brussel


  MNM


  MNM Hits


  VRT Nieuws


  Sporza • * Prijs abonnement: De prijs van het abonnement is €9,95 per maand inclusief btw. Aanbod: Actie geldig van 04.07.2018 tem 03.09.2018. Deelnemers die tijdens de Promotieperiode ingaan op de actie Watch & Try krijgen de ontvangstapparatuur (antenne, decoder en CI+module) gratis opgestuurd. Deelnemers kunnen dan gedurende een periode van 4 weken gratis gebruik maken van de Antenne TV ontvangstapparatuur en digitale televisie via Antenne TV kijken. Deelnemers betalen ook de activatiekost van €29,95 niet. Deelnemers worden onderworpen aan een interne check. Op grond van deze uitkomst beslist TV VLAANDEREN of de gevraagde diensten kunnen aangeboden worden. Wenst de deelnemer tijdens de testperiode niet langer gebruik te maken van Antenne TV, kan hij dit melden bij de klantendienst van TV VLAANDEREN op het nummer 02 403 03 33. Wenst de deelnemer na de testperiode niet langer gebruik te maken van Antenne TV, kan hij dit melden wanneer TV VLAANDEREN de deelnemer contacteert na het einde van de testperiode. Vervolgens krijgt de deelnemer een retourdoos toegestuurd waarmee hij binnen de 3 weken na de testperiode, zijn apparatuur volledig kosteloos terugstuurt naar TV VLAANDEREN. Wordt het materiaal niet tijdig teruggestuurd zal een boete van €128 worden aangerekend. Wenst de deelnemer na de testperiode gebruik te blijven maken van Antenne TV, dan wordt een abonnementsovereenkomst van 24 maanden afgesloten voor €9,95 per maand. Heeft TV VLAANDEREN niets vernomen van de deelnemer wordt er ook automatisch een abonnementsovereenkomst voor een periode van 24 maanden afgesloten voor €9,95 per maand. Gratis te ontvangen aanbod: De gratis zenders worden niet door TV VLAANDEREN aangeboden, maar maken deel uit van het aanbod dat vrij via DVB-T verkrijgbaar is. De beschikbaarheid van deze zenders is niet afhankelijk van TV VLAANDEREN.