• Digitale tv, Internet en Bellen in 1 voordelig pack

  <h1>Digitale tv, Internet en Bellen in 1 voordelig pack</h1>

  Digitale tv, Internet en Bellen in 1 voordelig pack

  Digitale satelliet-tv komt ook samen met Internet en Bellen in 1 handig pack. Surf supersnel en met een onbeperkt downloadvolume. Je telefoonlijn is standaard inbegrepen, zo betaal je enkel voor je belkrediet.

  Beschikbaar vanaf

  €46,95 per maand *
  + €25 korting online op je apparatuur *

  Bestellen
 • Onbeperkt internet
  Onbeperkt internet

  Internet van TV VLAANDEREN is volledig onbeperkt en zonder downloadlimiet *. Download alle films, muziek en foto's die je wilt, supersnel en overal in huis met de hele familie op hetzelfde moment op al je smartphone, tablet en laptop.

  Meer over onbeperkt internet
 • Voordelig thuis bellen
  Voordelig thuis bellen

  Of je nu enkel in het weekend even wilt bijbabbelen met de mama of je misschien een echte babbelkous bent, bij TV VLAANDEREN betaal je op elk moment van de dag en het weekend 9 cent per minuut * voor oproepen naar vaste en mobiele nummers over heel België.

  Je telefoonlijn is standaard inbegrepen.

  Meer over Bellen
 • Overstappen is
  heel eenvoudig
  Overstappen is<br />heel eenvoudig

  Als je momenteel een actieve internet -en telefoonverbinding hebt, kunnen we je binnen de 14 dagen volledig overschakelen. Bovendien kan je gratis je huidig nummer behouden.

  Eens de omschakeling naar ons netwerk is uitgevoerd, kan je onmiddellijk je oud abonnement beëindigen.

  Bestellen
 • Digitale tv met
  Internet en Bellen
  Digitale tv met<br />Internet en Bellen

  Nieuw bij TV VLAANDEREN
  Voeg digitale satelliet-tv toe aan je Internet & Bellen en krijg ruim 90 geweldige entertainment kanalen boordevol kijkplezier.

  Beschikbaar vanaf

  €46,95 per maand *
  + €25 korting online op je apparatuur *

  Vergelijk de zenderpakketten
 • * Promo "Nu €25 korting online op je apparatuur": Aanbod geldig online van 01.10.2016 t.e.m. 31.10.2016. Geldig onder voorwaarden. Deelnemers die tijdens de promotieperiode een Complete set of Startpakket voor Huur kopen op de TV VLAANDEREN website met een abonnement, krijgen €25 korting op hun aankoop. Abonnement per maand: De maandelijkse prijs is inclusief btw en exclusief een eenmalige activatiekost van € 49,95 voor Digitale tv en € 50 voor Internet en Bellen. Downloadvolume: Het onbeperkt volume is voor persoonlijk gebruik en conform de Fair Use Policy. Downloadsnelheid: De opgegeven snelheid is afhankelijk van de afstand tussen het aansluitpunt en de telefooncentrale. Om deze snelheid te bereiken heb je een VDSL-aansluiting nodig. Deze aansluiting is beschikbaar bij TV VLAANDEREN op voorwaarde dat VDSL in jouw omgeving mogelijk is. Vaste lijn: Een connectiekost van € 0,10 is van toepassing per oproep.