DE LEUKSTE KINDERZENDERS

Voor de allerkleinsten tot de eeuwige jeugdigers. Bij TV VLAANDEREN ontdek je het beste entertainment met de leukste kinderzenders en kinderfilms. Kijk naar de meest gekende kinderzenders zoals Disney Channel, Nickelodeon of ontdek de kleine pareltjes zoals Baby TV en Duck TV. Bij TV VLAANDEREN vind je een gevarieerd zenderaanbod om jou en je gezin te entertainen, het hele jaar door.

Ontdek het aanbod

Kinderzenders

Onze kinderzenders

Disney Channel

Disney Channel
Disney Channel is een Amerikaanse tv-zender aangeboden door Walt Disney Company. Deze zender biedt tal van leuke programma’s voor kinderen van 6 tot 16 jaar.

Duck TV

Duck TV
De kinderzender Duck TV is er voor de allerkleinsten en biedt entertainende, maar vooral educatieve programma’s. Kijk mee met je kids en geniet samen van de leukste programma’s.

Nickelodeon

Nickelodeon
Ook Nickelodeon richt zich op kids tussen 7 en 14 jaar. Op deze zender kijk je naar de leukste series van Spongebob tot The Thundermans.

Disney XD

Disney XD
Disney XD is ook een zender uit de Walt Disney-familie en zendt vooral animatieseries uit. De zender richt zich vooral op jongeren van 6 tot 14 jaar.

Baby TV

Baby TV
Baby TV is een tv-zender speciaal gericht op de kleinsten in huis en zendt programma's uit voor peuters en kleuters. Baby TV voorziet urenlang aan kijkplezier voor kinderen.

Bekijk alle zenders en abonnementen

ONTDEK ALLE INTERACTIEVE FUNCTIES

Heb je nood aan meer voor minder? Met een satelliet tv-abonnement krijg je toegang tot al onze interactieve functies zoals Restart & Replay, de tv-gids, toegang tot de TV VLAANDEREN app op al je schermen (Smart-TV, laptop, tablet en smartphone) waar en wanneer je maar wil!

Restart

Restart & Replay

Kijk met Restart van TV VLAANDEREN het programma vanaf het begin of kies voor Replay en herbekijk tot 7 dagen je programma's terug.

Meer weten

Replay

Tv-gids

Ontdek tot 114 zenders met satelliet-tv via de handige tv-gids in de TV VLAANDEREN app.

Naar de tv-gids

Live TV

Op al je schermen

Kijk live naar de televisie op onze website, je smartphone, tablet of laptop met de TV VLAANDEREN applicatie

Meer info

App Smart TV

App Smart TV

Onze app werkt ook als een virtuele decoder op je Smart TV zodat je kan genieten van alle satellietzenders en interactieve functies.

Meer info