TV VLAANDEREN

Gebruik bij jouw registratie de kortingscode uit de mail van LG.

Zo kan je 3 maanden gratis kijken

Wil je altijd de beste series en films in huis hebben, nooit belangrijke voetbalmatchen missen én je favoriete programma’s kijken waar en wanneer je dat wil? Registreer je en kijk de eerste 3 maanden gratis.

Stap 1:

Ga naar de TV VLAANDEREN APP en registreer je.

Stap 2:

Gebruik bij jouw registratie de kortingscode uit de mail van LG.

Stap 3:

Download de app. Ga hiervoor naar de App Store (voor iOS-toestellen) of Google Play (voor Android-toestellen).

Stap 4:

Log in met je e-mailadres en wachtwoord.

Al jouw favoriete programma’s, series en films in 1 app

Een programma herbekijken, live naar voetbalmatchen kijken of een serie/ film kiezen uit de uitgebreide catalogus? Met de TV VLAANDEREN App heb je altijd toegang tot topentertainment.

Kijk nu de eerste 3 maanden gratis1

APP TV Basic

Daarna €14,95per maand2

Tv kijken zonder kabels

• Je kijkt naar 75 zenders
  • De volledige catalogus met films en exclusieve series is standaard inbegrepen
  • Toegang tot al de Eleven Sports zenders
  • Kijk live, tot 7 dagen terug, of neem op (tot 100 uur, 365 dagen bewaren)
  • Kijk op je smart tv, telefoon, tablet of laptop
  • Maandelijks opzegbaar
Bestel en kijk direct

Inclusief 59 zenders

Krijg toegang tot de programma’s van deze zenders inclusief de 6 Eleven (Eleven 1, 2, 3 & Eleven Pro League 1, 2 & 3) zenders.
Mis nooit meer jouw favoriete tv-programma's.

KRIJG DIT ALLEMAAL EXTRA

Een uitgebreid aanbod series om te bingen

Bingewatch je favoriete series. Van Vlaamse topreeksen tot exclusieve STARZPLAY originals. Eindeloos kijkplezier dus!

Baron Noir

We are who we are

Amerikaanse dramaserie

TE ZIEN OP AL JE SCHERMEN

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Android TV

LG TV

Samsung TV

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat gebeurt er na deze gratis periode van 3 maanden?
    Je abonnement loopt automatisch door. Een paar dagen voor afloop van je gratis 3 maanden krijg je van ons via e-mail een herinnering. Wil je stoppen met tv-kijken via TV VLAANDEREN, dan kan je op ieder moment gedurende deze 3 maanden gratis opzeggen. Na de eerste 3 maanden betaal je €14,95 per maand.
    Hoe werkt de TV VLAANDEREN smart tv-app?
    Je hebt geen kabels of kastjes nodig om naar je favoriete programma’s te kijken. Je vindt de app in je applicatiemenu op je LG-tv. Klik op de app, log in en start met kijken. Zo simpel is dat!
    De app werkt niet, wat nu?
    Ondervind je ergens een probleem? Neem dan contact met ons op via het nummer 02 403 03 33. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9 uur en 19 uur. Op zaterdag is dat van 10 uur tot 17 uur.
    Kan ik de tv-app op meerdere apparaten gebruiken?
    Je kan de app op 5 apparaten installeren (gsm, smart tv, tablet of laptop), en op 2 apparaten tegelijk kijken.
    Welke zenders zijn er?
    Bekijk hier het overzicht van alle zenders: APP TV Basic.
    Hoe kan ik het abonnement terug opzeggen?
    Je kan gedurende de eerste 3 gratis maanden op elk moment je abonnement telefonisch opzeggen. Houd na de 3 maanden rekening met 1 maand opzegtermijn.
    Ik ben al klant, kan ik ook deelnemen aan deze actie?
    Bestaande TV VLAANDEREN- klanten kunnen niet deelnemen aan deze actie. Heb je een satelliet-abonnement bij TV VLAANDEREN? Dan kan je gratis gebruikmaken van de tv-app.