Alle persberichten

02-05-2024 - ANTENNE TV VAN TV VLAANDEREN STOPT IN SEPTEMBER

Omwille van een dalende belangstelling in het kijken van tv via DVB-T en de snelle ontwikkeling van alternatieve manieren van kijken via streaming, neemt TV VLAANDEREN afscheid van het DVB-T product Antenne TV. 5 jaar na de lancering, is het aantal Antenne TV klanten onvoldoende om verdere noodzakelijke investeringen te rechtvaardigen.

Lees het persbericht

05-08-2021 - TV VLAANDEREN en Multifiber slaan de handen in elkaar

Optimale connectiviteit is nu belangrijker dan ooit. Klanten kijken interactieve tv op al hun schermen waar en wanneer ze dat willen en dat doen ze het liefste in de beste kwaliteit. Daarom bundelen TV VLAANDEREN en Multifiber hun krachten bij het aanbieden van internet en televisie. De klant profiteert zo van het beste van twee werelden: een veilig, vrij, snel en toegankelijk internet voor iedereen via Multifiber samen met het beste dat tv te bieden heeft via TV VLAANDEREN. Combineren heeft zijn voordelen: met slechts één factuur en één aanspreekpunt, geniet iedere klant van nog meer gemak.

Lees het persbericht

26-06-2020 - Tv vlaanderen breidt canal+ series uit met films en series van starzplay

TV VLAANDEREN, onderdeel van de Canal+ Group, lanceerde eind maart Canal+ Series met Europese topseries zoals Baron Noir, Spiral, Gevoel voor Tumor, Call the midwife en When the dust settles. TV VLAANDEREN breidt vandaag het on-demand aanbod uit met de film- en serie catalogus van de internationale streamingservice STARZPLAY. TV VLAANDEREN combineert zo het traditionele tv-kijken met premium sport-kanalen en een inbegrepen film en serie streamservice in één. Topseries zoals We Are Who We Are, Power, Gangs of London, The Stand en The Act zijn maar enkele van de vele series die zullen worden toegevoegd aan het gratis video aanbod.

Lees het persbericht

01-04-2020 - BVN terug beschikbaar via TV VLAANDEREN

Luxemburg – Vanaf 1 april 2020 is BVN, de publieke tv-zender voor Nederlandstaligen in het buitenland, terug beschikbaar via TV VLAANDEREN. Deze zender was enkele jaren te ontvangen via Hotbird. Vanaf april verhuist de zender van Hotbird naar Astra 1.

Lees het persbericht

13-09-2019 - M7 Group en Panasonic team stellen samen de hybride smart tv app voor

Luxemburg, 13 september 2019 – M7 Group, één van Europa’s grootste aanbieder van betaal-tv (en eigenaar van de merken waaronder TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT), en tv-producent Panasonic sloten een overeenkomst om de innovatieve M7 hybride Smart TV app te integreren in de laatste nieuwe Panasonic Smart TV’s voor de verschillende markten waar M7 actief is (België, Nederland, Slovakije, Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Duitsland en Oostenrijk).

Lees het persbericht

12-06-2019 - M7 Group en Blue Ant Media ink sluiten distributieovereenkomst voor Love Nature HD en Love Nature 4K

Luxemburg/Dubrovnik, 12 juni 2019 -M7 Group, een van de grootste Europese betaal-tv-aanbieders dat meer dan 3 miljoen huishoudens voorziet van verschillende betaal-tv-platforms, kondigde vandaag aan op de NEM 2019 conferentie in Dubrovnik dat er een overeenkomst is gesloten met Blue Ant Media voor de verspreiding van Love Nature HD en Love Nature 4K.

Lees het persbericht

24-04-2019 - M7 en Vestel stellen samen de hybride Smart TV app voor

Luxemburg, 24 April 2019 – M7 Group, één van Europa’s grootste aanbieder van betaal-tv (en eigenaar van de merken waaronder TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT), en toonaangevende tv-producent Vestel sloten een overeenkomst om de innovatieve M7 hybride Smart TV app te integreren in de laatste nieuwe Vestel Smart TV’s. De Smart TV’s van Vestel zijn verkrijgbaar onder verschillende merken zoals Toshiba, Hitachi en Telefunken.

Lees het persbericht

01-04-2019 - TV VLAANDEREN voegt Restart en Replay toe aan de zenders van VRT en SBS Belgium

Luxemburg, 1 april 2019 - De Europese tv-operator M7 Group lanceert, onder het Vlaamse merk TV VLAANDEREN, nu ook de optie Restart en Replay voor de zenders van de omroepen VRT en SBS Belgium. Geabonneerden van TV VLAANDEREN kunnen vanaf nu van de interactieve functies genieten via hun interactieve TV VLAANDEREN decoder, via de gratis inbegrepen optie Live TV of via de Smart TV-app.

Lees het persbericht

30-08-2018 - VRT-zenders blijven in de ether dankzij Antenne TV

De zenders Eén, Canvas en Ketnet blijven bestaan via de ether. M7 Group heeft daarover een akkoord bereikt met de VRT om de zenders aan te bieden via het Antenne TV aanbod van TV VLAANDEREN.

Lees het persbericht

07-12-2017 - TV VLAANDEREN lanceert volwaardig tv-abonnement via digitale antenne

TV VLAANDEREN lanceert vandaag een gloednieuw tv-abonnement via antenne in Vlaanderen en Brussel. Voor €9,95 per maand biedt de nieuwe formule Antenne TV 15 zenders aan via DVB-T2 in digitale kwaliteit.

Lees het persbericht

09-10-2018 - TV VLAANDEREN en Samsung Electronics lanceren Smart TV app

De Europese tv-operator M7 Group en tv-producent Samsung Electronics lanceren samen een Smart TV app op de Europese markt. In België zal de app verschijnen onder de merken TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT. De app is een primeur in ons land want het is de eerste keer dat een Belgische tv-operator een bijkomende Smart TV-ervaring kan bieden zonder klassieke decoder.

Lees het persbericht

Pers

Voor persvragen over TV VLAANDEREN kan je terecht bij onze woordvoerders. Zij kunnen u voorzien van nieuws en achtergronden over TV VLAANDEREN. U kunt contact opnemen met:


M7 Group SA
voor TV VLAANDEREN
[email protected]
Tel: +352 260 961 00