•  
 

 •  

  TV VLAANDEREN Pers   
  TV VLAANDEREN en Samsung Electronics lanceren Smart TV app
   
  09-10-2018

  TV VLAANDEREN en Samsung Electronics lanceren Smart TV app


  De Europese tv-operator M7 Group en tv-producent Samsung Electronics lanceren samen een Smart TV app op de Europese markt. In België zal de app verschijnen onder de merken TV VLAANDEREN en TÉLÉSAT. De app is een primeur in ons land want het is de eerste keer dat een Belgische tv-operator een bijkomende Smart TV-ervaring kan bieden zonder klassieke decoder.

   
  Antenne TV
   
  30-08-2018

  VRT-zenders blijven in de ether dankzij Antenne TV


  De zenders Eén, Canvas en Ketnet blijven bestaan via de ether. M7 Group heeft daarover een akkoord bereikt met de VRT om de zenders aan te bieden via het Antenne TV aanbod van TV VLAANDEREN.

   
  TV VLAANDEREN lanceert volwaardig tv-abonnement via digitale antenne
   
  07-12-2017

  TV VLAANDEREN lanceert volwaardig tv-abonnement via digitale antenne


  TV VLAANDEREN lanceert vandaag een gloednieuw tv-abonnement via antenne in Vlaanderen en Brussel. Voor €9,95 per maand biedt de nieuwe formule Antenne TV 15 zenders aan via DVB-T2 in digitale kwaliteit.

   
  Antenne TV
   
  09-11-2017

  TV VLAANDEREN LANCEERT BINNENKORT TV-ABONNEMENT VIA DIGITALE ANTENNE


  TV VLAANDEREN lanceert eind dit jaar een tv-abonnement via antenne in Vlaanderen en Brussel. Het zogenaamde DVB-T2 tv-signaal komt hierbij niet via satelliet, de kabel of het internet, maar via een kleine antenne voor binnen of buiten die verbonden is met een decoder. TV VLAANDEREN wilt hiermee een nieuwe wind slaan in de huidige trend van mobiel tv-kijken.

   
  Film Europe Channel
   
  20-06-2017

  TV VLAANDEREN LANCEERT 2 NIEUWE ZENDERS FILM EUROPE CHANNEL EN UP NETWORK


  TV VLAANDEREN start de zomer met een primeur in België en voegt twee stralend nieuwe zenders toe aan haar zenderaanbod. Film Europe Channel en UP Network zijn vanaf 20 juni beschikbaar via satelliet in ons land.

   
  Insight TV
   
  04-04-2017

  INSIGHT TV KONDIGT BELANGRIJKE VERDELING AAN OP EUROPESE MARKT MET M7 GROUP OP MIPTV 2017


  INSIGHT TV, ‘s werelds grootste producent en verdeler van tv-programma’s in haarscherpe 4K ultra hd over extreme sporten en avontuurlijke reizen, heeft aangekondigd dat het een belangrijke distributiedeal heeft ondertekend met M7 Group.