•  

  TV VLAANDEREN Pers  Antenne TV
   
  07-12-2017

  TV VLAANDEREN LANCEERT NIEUW TV-ABONNEMENT VIA DIGITALE ANTENNE


  TV VLAANDEREN lanceert vandaag een gloednieuw tv-abonnement via antenne in Vlaanderen en Brussel. Voor €9,95 per maand biedt de nieuwe formule Antenne TV 15 zenders aan via DVB-T2 in digitale kwaliteit. Vlaanderen en Brussel zijn hiermee één van de laatste regio's in Europa die naast een gratis aanbod zonder abonnement (één, Canvas en Ketnet,... e.a.) voortaan ook een betalend tv-aanbod krijgen via de ether.

   
  Antenne TV
   
  09-11-2017

  TV VLAANDEREN LANCEERT BINNENKORT TV-ABONNEMENT VIA DIGITALE ANTENNE


  TV VLAANDEREN lanceert eind dit jaar een tv-abonnement via antenne in Vlaanderen en Brussel. Het zogenaamde DVB-T2 tv-signaal komt hierbij niet via satelliet, de kabel of het internet, maar via een kleine antenne voor binnen of buiten die verbonden is met een decoder. TV VLAANDEREN wilt hiermee een nieuwe wind slaan in de huidige trend van mobiel tv-kijken.

   
  Film Europe Channel
   
  20-06-2017

  TV VLAANDEREN LANCEERT 2 NIEUWE ZENDERS FILM EUROPE CHANNEL EN UP NETWORK


  TV VLAANDEREN start de zomer met een primeur in België en voegt twee stralend nieuwe zenders toe aan haar zenderaanbod. Film Europe Channel en UP Network zijn vanaf 20 juni beschikbaar via satelliet in ons land.

   
  Insight TV
   
  04-04-2017

  INSIGHT TV KONDIGT BELANGRIJKE VERDELING AAN OP EUROPESE MARKT MET M7 GROUP OP MIPTV 2017


  INSIGHT TV, ‘s werelds grootste producent en verdeler van tv-programma’s in haarscherpe 4K ultra hd over extreme sporten en avontuurlijke reizen, heeft aangekondigd dat het een belangrijke distributiedeal heeft ondertekend met M7 Group.