APP TV Light

APP TV Basic

• €14,95

• Meer dan 55 zenders
  • Kijk onbeperkt series en films van LIONSGATE+, Canal+ Series, BBC First en andere
  • Inclusief 6 Eleven zenders met topsport

APP TV Plus

• €19,95

• Meer dan 70 zenders
  • Inclusief 6 Eleven zenders met topsport

ALLES VAN TV IN EEN APP

Vanaf nu biedt TV VLAANDEREN drie tv-abonnementen via APP TV. Voor dit abonnement heb je enkel WIFI of 3G/4G/5G nodig. Het voetbal volgen op de trein?
De ontknoping van Familie of Thuis kijken op een zonnig terrasje? Met onze APP TV is dit geen probleem. Blijf je toch liever thuis?
Dan gebruik je gewoon onze Smart TV app. Je kijkt namelijk tv op ál je schermen, waar je maar wilt en wanneer je maar wilt.

ALLES VAN TV IN EEN APP ALLES VAN TV IN EEN APP
Vlucht HS13
Ronaldo

ONTDEK DE OPTIES EN INTERACTIEVE FUNCTIES OP ONZE WEBSITE

Onze interactieve functies zoals de tv-gids, Restart & Replay op sommige tv-zenders en de Video On Demand zijn toegankelijk eenmaal je verbonden bent met onze app tv via internet. Geniet nu van al je favoriete zenders op je smartphone, tablet, laptop of Smart TV.

desktopAPPTV

Bestel in 3 eenvoudige stappen

Stap 1 :

Kies een van de APP TV abonnementen.

Stap 2 :

Vul je gegevens in en activeer je account met de activatiecode.

Stap 3 :

Verbind je met het internet en geniet van alle zenders in het tv-abonnement.

Heb je nog vragen?

1. Hoe kan ik tv-kijken via APP TV? Er zijn verschillende mogelijkheden om met een APP TV-abonnement je favoriete zenders te bekijken.
    • 1. Aanmelden via de APP TV platform en kijk naar alle zenders via laptop of pc.
    • 2. Aanmelden via de TV VLAANDEREN applicatie. Download de applicatie voor iOS of Android. Kijk alle zenders via smartphone of tablet. Je kan tot wel 5 toestellen op één account en met 2 schermen tegelijk tv-kijken. Je smartphone moet voorzien zijn van de volgende software-update: iOS 10 en Android 4.4.
    • 3. Aanmelden via je Smart TV. Download de TV VLAANDEREN applicatie op je Smart TV en kijk alle zenders in full HD. Meer informatie over APP TV op je Smart TV vind je op deze pagina.
  2. Kan ik een gratis proefperiode krijgen? Ja, de eerste 30 dagen kan je het APP TV abonnement volledig gratis testen. Als je tevreden bent over APP TV wordt je abonnement automatisch verlengd.
  3. Kan ik mijn app tv-abonnement gebruiken in het buitenland? Indien je jouw APP TV-abonnement hebt aangekocht in België, kan je op al je schermen waar en wanneer je wilt binnen de Europese Unie naar al je tv-zenders kijken. Het is niet mogelijk om een APP TV-abonnement aan te maken in het buitenland.
  4. Welke besturingssystemen heb ik minstens nodig om via APP tv te kijken Je smartphone moet over een recent besturingssysteem beschikken, zodat de app optimaal werkt. Besturingssystemen lager dan Android 6 of iOS 11.4 worden niet meer ondersteund.
  5. Hoe werken de interactieve functies met APP TV? Wil je meer te weten komen over de interactieve functies van APP TV. Ontdek alles op deze pagina.

BEOORDELINGEN
VAN KLANTEN

Roelofs Guido
APP TV LIGHT

"Is een goede oplossing met de app ,werkt goed ik gebruik deze in Mobilhome en thuis."

Jenny Baptist
APP TV PLUS

"Tv kijken is anders geworden, gaat zelfs mee op vakantie...heel goed."

APP TV PLUS

"De app is een goeie vervanger voor satelliettv van TV Vlaanderen, zonder de ontsierende antenne aan de gevel."

APP TV LIGHT

"Prijs / kwaliteit is dit een goede service, maar het niet kunnen doorspoelen van reclames of van een programma zouden we meer op prijs stellen."

APP TV BASIC

"Meer vlaamse zenders nog zoals njam tv wtv en zo voort."

"Zeer goed !"

APP TV BASIC

"Goedkoop en overal tv kijken, incl eleven sport."

Maurits Steeman

"Zeeer tevreden."

Willem
APP TV BASIC

"Ik ben nieuw bij TV Vlaanderen en het goede is dat alles prima werkt en dat ik tot dusver geen service nodig heb gehad."

1. De eerste 30 dagen gratis: Geldig op alle nieuwe abonnementen van APP TV Light, Basic of Plus.
2. Prijs abonnement: Incl. BTW.
3. Restart & Replay is beschikbaar voor volgende zenders afhankelijk van je gekozen pakket.