ONTDEK TV VIA SATELLIET

Met digitale tv via satelliet haal je zoveel meer tv in huis. Maak kennis met de drie unieke abonnementen van satelliet-tv en
ontdek een aanbod boordevol entertainment, interactieve functies en dat met de beste beeld- en geluidskwaliteit!

Interactieve functies

INTERACTIEVE
FUNCTIES

Ontdek alle interactieve voordelen uit je abonnement. Restart en Replay, de TV VLAANDEREN app en nog zoveel meer ...!

OVERAL BESCHIKBAAR VIA SATELLIET

OVERAL BESCHIKBAAR VIA SATELLIET

Tv via satelliet kent geen grenzen en garandeert altijd een optimaal tv-signaal waar je ook bent in België of in het buitenland.

BESTE BEELD- EN GELUIDSKWALITEIT

BESTE BEELD- EN GELUIDSKWALITEIT

Geniet van je favoriete programma's in de beste beeld- en geluidskwaliteit: ontdek high definition via satelliet.

TOT WEL 110 THEMAZENDERS VIA satelliet-tv

TOT WEL 110 THEMAZENDERS VIA satelliet-tv

Ontdek meer op je tv via satelliet met ruim 100 themazenders en geniet van je favoriete tv-programma's in de beste beeld- geluidskwaliteit.

KIES HET ABONNEMENT DAT BIJ JE PAST

Ontdek 3 bijzondere tv-abonnementen met iets magisch, iets fascinerend, iets voor jou.
Met TV VLAANDEREN beleef je een bijzondere tv-avond met een ruim zenderaanbod voor de hele familie.

BASIC LIGHT

€ 15,90 per maand 1


 • 55 zenders
 • 1 zender optie erotiek
 • Gratis applicatie van TV VLAANDEREN
PROMO

Gratis startpakket huur
of gratis activatie*
OVER BASIC LIGHT
⚽ Incl. voetbal

BASIC

€ 21,90 per maand 1


 • 87 zenders
 • 2 zenders optie erotiek
 • Gratis applicatie van TV VLAANDEREN
 • Het beste van voetbal met ELEVEN
 • Belgische en internationale
  voetbalkampioenschappen
PROMO

Gratis startpakket huur
of gratis activatie*
OVER BASIC
⚽ Incl. voetbal

BASIC+

€ 28,90 per maand 1


 • 110 zenders
 • 6 zenders optie erotiek
 • Gratis applicatie van TV VLAANDEREN
 • 8 sportzenders
 • Het beste van voetbal met ELEVEN
 • Belgische en internationale
  voetbalkampioenschappen
 • 6 Franstalige zenders
PROMO

Gratis startpakket huur
of gratis activatie*
OVER BASIC+

ONTDEK ALLE INTERACTIEVE FUNCTIES

Heb je nood aan meer voor minder? Met een satelliet tv-abonnement krijg je toegang tot al onze interactieve functies zoals Restart & Replay, de tv-gids, toegang tot de TV VLAANDEREN app op al je schermen (Smart-TV, laptop, tablet en smartphone) waar en wanneer je maar wil!

Restart & Replay

RESTART & REPLAY

Met Restart van TV VLAANDEREN bekijk je het programma vanaf het begin. Met Replay kan je tot 7 dagen een heleboel programma's herbekijken.

MEER WETEN

Smart TV app

SMART TV APP

Onze app werkt ook als een virtuele decoder op je Smart TV zodat je kan genieten van alle satellietzenders en interactieve functies.

MEER WETEN

Op alle schermen

OP ALLE SCHERMEN

Kijk met de gratis applicatie live op je smartphone, laptop, tablet of Smart TV naar je favoriete zenders waar en wanneer je maar wil.

DOWNLOAD DE APP

Tv-gids

TV-GIDS

Ontdek tot 110 zenders met een satelliet tv-abonnement via de handige tv-gids in de TV VLAANDEREN app. Ontdek hieronder de tv-gids.

NAAR DE TV-GIDS

Applicatie
voor je smartphone of tablet

Kijk televisie op al je schermen

Kijk tv op je smartphone en tablet via onze TV VLAANDEREN App die je gemakkelijk kan downloaden in de Apple store of Google Play store. Kijk jij liever via je computer ? Geen probleem, ook hier kan je zonder probleem naar al je favoriete programma's kijken.

MEER WETEN
Mobiele applicatie

Applicatie
voor Smart TV

Ontdek de interactieve functies

Ook de huidige generaties Smart TV's zijn uitgerust met de TV VLAANDEREN applicatie die jij kan downloaden op je Smart TV. Kijk vanaf nu enkel Live TV met je Smart TV in de woonkamer of als tweede tv.

MEER WETEN
Applicatie voor Smart TV

Heb je meerdere tv's ?

De Extra Kaart geeft je digitale tv van TV VLAANDEREN op meerdere tv’s zodat iedereen kan genieten van zijn favoriete programma’s in verschillende kamers op hetzelfde moment. Om TV VLAANDEREN te ontvangen in een tweede kamer, heb je een hoofdabonnement nodig, een ci+ module en een extra TV VLAANDEREN ontvanger met aansluiting op je schotel per kamer waar je TV VLAANDEREN wilt. Gebruik ook je Smart TV als oplossing voor een tweede tv.

BESTEL EEN Extra Kaart

JOUW EXTRA OPTIES

Er is nog meer entertainment mogelijk in je abonnement. Kies voor extra opties zoals: een Extra Kaart voor je tweede tv, de gratis optie Erotiek
en de optie Man-X. Haal alles uit tv via satelliet.

Gratis zenders via satelliet-tv

ONTDEK DE GRATIS SATELLIET ZENDERS


Ontvang naast je tv-aanbod van TV VLAANDEREN nog eens 400 gratis zenders via satelliet 2. Deze zenders zijn volledig gratis en beschikbaar via satelliet. Wil jij graag ook deze zenders ontvangen? Dit kan met een LNB-kop, CI+ module en/of een interactieve decoder van TV VLAANDEREN.

BEKIJK HIER DE ZENDERLIJST

+400 tv-zenders en radiostations
+400 tv-zenders en radiozenders

Overal beschikbaar via satelliet
Overal beschikbaar via satelliet

WAT HEB JE NODIG VOOR TV VIA SATELLIET?

WAT HEB JE NODIG VOOR TV VIA SATELLIET?

Met onze interactieve hd-ontvanger is je romantische of uitbundige tv-avond verzekerd. Geniet van je vertrouwde tv-programma's in haarscherpe kwaliteit. De interactieve hd-ontvanger is apart of in een Complete set verkrijgbaar en kan je eenvoudig zelf installeren en aansluiten.

VOEG EEN HD-ONTVANGER TOE

PLAATS TE KORT? NEEM EEN CI + MODULE

PLAATS TE KORT?
NEEM EEN CI + MODULE

Geniet van alle voordelen van satelliet-tv zonder decoder. Deze smalle kaartlezer is speciaal ontwikkeld voor tv-toestellen die uitgerust zijn met een CI-slot. Ontdek onze compacte oplossing voor digitale tv.

VOEG EEN CI+ MODULE TOE

Heb je nog vragen?

 1. Hoe kan ik interactief kijken op mijn verschillende apparaten? Sluit je HD-ontvanger met een internetkabel aan op je modem. Je vindt vervolgens alle opties op de afstandsbediening van de tv-ontvanger. Liever kijken op je telefoon? Ga naar de Google Play Store of iOS App Store, download de TV VLAANDEREN App en log in. De TV VLAANDEREN App krijg je gratis bij je abonnement. Als je op je computer (of Mac) wilt kijken, hoef je geen app te installeren. Ga naar livetv.tv-vlaanderen.be, log in en geniet van al je favoriete tv-programma's.
 2. Welke zenders biedt TV VLAANDEREN? Bekijk hier het zenderaanbod.
 3. Kan ik de app van TV VLAANDEREN downloaden op mijn apparaat? We bieden de app van TV VLAANDEREN voor verschillende apparaten. Wat je nodig hebt: een abonnement van TV VLAANDEREN, een apparaat dat voldoet aan de systeemvereisten, een internetverbinding en inloggegevens.
 4. Kan ik in het buitenland tv-kijken via TV VLAANDEREN? Ja, kijken via de satelliet kan in bijna heel Europa. De app van TV VLAANDEREN is in alle EU-landen te ontvangen. Tv via internet en de Smart TV applicatie zijn helaas niet te gebruiken in het buitenland.
 5. Wat heb ik nodig om TV VLAANDEREN via de schotel te ontvangen? TV VLAANDEREN biedt televisie aan via satelliet en internet. Om dit te ontvangen heb je een schotel, een hd-ontvanger of een geïntegreerde smartcard of CI+-module en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we ook een handige complete set aan. Meer info.