Vanaf 16,90 € per maand 1

Kies het abonnement dat bij je past

PROMO

Basic Light

 • €16,90

  per maand (1)

 • Meer dan 55 zenders
 • Tv via satellietschotel in binnen en buitenland
 • Kijk tv op smart tv, laptop, tablet en smartphone
Meest populair
PROMO

Basic

 • €21,90

  per maand (1)

 • Meer dan 85 zenders
 • Tv via satellietschotel in binnen en buitenland
 • Kijk tv op smart tv, laptop, tablet en smartphone
 • Inclusief Belgisch voetbal met Eleven Pro League 1,2,3
 • Kijk onbeperkt series en films van Starzplay, Canal+ Series, BBC First en andere
PROMO

Basic+

 • €28,90

  per maand (1)

 • Meer dan 105 zenders
 • Tv via satellietschotel in binnen en buitenland
 • Kijk tv op smart tv, laptop, tablet en smartphone
 • Inclusief Belgisch voetbal met Eleven Pro League 1,2,3
 • Kijk onbeperkt series en films van Starzplay, Canal+ Series, BBC First en andere
PROMO

Vakantie TV

 • €29,95

  per maand (1)

 • Meer dan 55 zenders
 • Tv via satellietschotel in binnen en buitenland
 • Betaal enkel voor de maanden die jij nodig hebt
Gaslit
Planet Single
Shining Vale
Power: Force
The Great
Possessions
Vida
Gang of London
Paris Police 1900
Pros & Cons
Vlucht HS13
Normal People
Catch 22
The Spanish Princess
The Act
Power: Ghost
The White Princess
Spider-Man
Call the Midwife
True Life Crime
Catfish

ONTDEK TV VIA SATELLIET

Met digitale tv via satelliet haal je zoveel meer tv in huis. Maak kennis met onze drie unieke abonnementen
en ontdek een aanbod boordevol entertainment, interactieve functies en dat in de beste beeld- en geluidskwaliteit.

Interactieve functies

TAL VAN INTERACTIEVE FUNCTIES

Heb je een programma net gemist? Of heb je een gezellig tv-avondje met een blockbuster gepland? Ontdek alle interactieve functies in je satelliet tv-abonnement zoals Restart & Replay, de tv-gids en VOD. Om te kunnen genieten van deze interactieve functies, moet je hd-ontvanger verbonden zijn via wifi of W-LAN.

OVERAL BESCHIKBAAR VIA SATELLIET

OVERAL TV VIA SATELLIET

Wil je je Vlaamse zenders meenemen op vakantie naar binnen- of buitenland? Tv via satelliet kent geen grenzen en garandeert altijd een optimaal tv-signaal waar je ook bent.

BESTE BEELD- EN GELUIDSKWALITEIT

DE BESTE BEELD- EN GELUIDSKWALITEIT

Kijk jij het liefst een tennis- of voetbalwedstrijd in de beste kwaliteit? Ontdek hd via satelliet en geniet van je favoriete programma's in de beste beeld- en geluidskwaliteit.

TOT WEL 111 THEMAZENDERS VIA satelliet-tv

MET MEER DAN 100 THEMAZENDERS

Kijk je graag documentaires? Of zoek je de leukste zenders voor de kids? Met satelliet-tv kijk je naar meer dan 100 themazenders voor het hele gezin.

ONTDEK ALLE INTERACTIEVE FUNCTIES

Met een satelliet tv-abonnement kan je gebruik maken van al onze interactieve functies zoals Restart & Replay, tv-gids, VOD,.. Om te kunnen genieten van deze functies, moet je hd-ontvanger verbonden zijn via wifi of W-LAN.

Restart & Replay

RESTART & REPLAY

Met Restart van TV VLAANDEREN herstart je een programma vanaf het begin. Met Replay kan je tot 7 dagen terug een programma herbekijken. Deze functie is inbegrepen in je abonnement.

MEER WETEN

Smart TV app

SMART TV APP

Onze Smart TV app werkt als een virtuele ontvanger zodat je kan genieten van alle zenders en interactieve functies rechstreeks op je tv.


MEER WETEN

Op alle schermen

MULTISCREEN

Kijk met de gratis applicatie live op je smartphone, laptop, tablet of Smart TV waar en wanneer je maar wil.DOWNLOAD DE APP

Tv-gids

TV-GIDS

Ontdek onze tv-gids met een handig overzicht van al onze zenders. Zo vind je gemakkelijk jouw favoriete programma terug.


NAAR DE TV-GIDS

APP VOOR JE SMARTPHONE OF TABLET

KIJK TV OP AL JE SCHERMEN

Kijk je graag naar je favoriete programma onderweg naar het werk? Of thuis in je slaapkamer of 'het kleinste kamertje'? Dan is de TV VLAANDEREN app iets voor jou. Download de app op je smartphone of tablet en kijk waar en wanneer je wil. Deze app kan je gemakkelijk downloaden in de Apple store of Google Play store. Kijk jij liever via je laptop of pc? Geen probleem, ook hier kan je eenvoudig naar al je favoriete programma's kijken (klik op 'KIJK TV').

MEER WETEN
Mobiele applicatie

APP VOOR JE SMART TV

GENIET VAN TV VLAANDEREN VIA JE SMART TV

Heb jij een Smart TV? Dan kan je de Smart TV app van TV VLAANDEREN downloaden via je App Store op je tv. Deze app werkt als een virtuele ontvanger zodat je kan genieten van alle zenders en interactieve functies rechtstreeks op je tv. Sluit je tv aan met je satelliet en internet om optimaal te kunnen genieten van TV VLAANDEREN.

MEER WETEN
Applicatie voor Smart TV

OPLOSSING VOOR JE TWEEDE TV

ONTDEK DE EXTRA KAART VOOR JE TWEEDE TV

Heb je een tweede tv op je slaapkamer of hobbykamer? Met de Extra kaart ontdek je de meest bekeken Vlaamse zenders op een tweede tv. Hiervoor heb je enkel een extra hd-ontvanger of CI+ module nodig met aansluiting op je satelliet. Zo kan iedereen genieten van zijn favoriete tv-programma’s in verschillende kamers thuis op hetzelfde moment.

BESTEL EEN EXTRA KAART

EXTRA OPTIES

Nood aan meer entertainment? Ontdek de extra opties zoals erotiek, Man-X of tweede tv. Haal alles uit tv via satelliet.

Gratis zenders via satelliet-tv

ONTDEK DE GRATIS SATELLIET ZENDERS


Ontvang naast je tv-aanbod van TV VLAANDEREN nog eens 400 zenders via satelliet2. Deze zenders zijn volledig gratis en beschikbaar via satelliet. Wil jij graag ook deze zenders ontvangen? Ontdek hieronder alle beschikbare zenders.

BEKIJK DE ZENDERLIJST

+400 tv-zenders en radiostations
+400 tv-zenders en radiozenders

Overal beschikbaar via satelliet
Overal beschikbaar via satelliet

WAT HEB JE NODIG VOOR TV VIA SATELLIET?

DE MZ-102

Met onze interactieve hd-ontvanger is je romantische of spannende avond verzekerd. Geniet van je vertrouwde tv-programma's in haarscherpe kwaliteit. Onze MZ-201 is apart of in een Complete set verkrijgbaar en kan je eenvoudig zelf installeren.

VOEG DE MZ-102 TOE

PLAATS TE KORT? NEEM EEN CI + MODULE

DE CI+ MODULE

Geniet van alle voordelen van satelliet-tv zonder ontvanger. Deze smalle kaartlezer is speciaal ontwikkeld voor tv-toestellen die uitgerust zijn met een CI-slot. Ontdek onze compacte oplossing voor digitale tv.

VOEG EEN CI+ MODULE TOE

Heb je nog vragen?

 1. Hoe kan ik interactief kijken op mijn verschillende apparaten? Sluit je HD-ontvanger met een internetkabel aan op je modem. Je vindt vervolgens alle opties op de afstandsbediening van de tv-ontvanger. Liever kijken op je telefoon? Ga naar de Google Play Store of iOS App Store, download de TV VLAANDEREN App en log in. De TV VLAANDEREN App krijg je gratis bij je abonnement. Als je op je computer (of Mac) wilt kijken, hoef je geen app te installeren. Ga naar livetv.tv-vlaanderen.be, log in en geniet van al je favoriete tv-programma's.
 2. Welke zenders biedt TV VLAANDEREN? Bekijk het zenderaanbod.
 3. Kan ik de app van TV VLAANDEREN downloaden op mijn apparaat? We bieden de app van TV VLAANDEREN voor verschillende apparaten. Wat je nodig hebt: een abonnement van TV VLAANDEREN, een apparaat dat voldoet aan de systeemvereisten, een internetverbinding en inloggegevens.
 4. Kan ik in het buitenland tv-kijken via TV VLAANDEREN? Ja, kijken via de satelliet kan in bijna heel Europa. De app van TV VLAANDEREN is in alle EU-landen te ontvangen. Tv via internet en de Smart TV applicatie zijn helaas niet te gebruiken in het buitenland.
 5. Wat heb ik nodig om TV VLAANDEREN via de schotel te ontvangen? TV VLAANDEREN biedt televisie aan via satelliet en internet. Om dit te ontvangen heb je een schotel, een hd-ontvanger of een geïntegreerde smartcard of CI+-module en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we ook een handige complete set aan. Meer info.

BEOORDELINGEN
VAN KLANTEN

Betrouwbare klant
BASIC LIGHT

"Alles liep vlot van de aankoop tot levering en installatie."

Betrouwbare klant
BASIC LIGHT

"Service zoals het hoort. Vlugge levering van de bestelde schotelantenne en vlotte reactie via mail. De afhandeling van bestelling alsook het stopzetten van het abonnement met de vorige leverancier is perfect en vlot verlopen."

Jan Vervecken
BASIC+

"Zeer goed en alles goed uitgelecht."

Benny Swerts
BASIC LIGHT

"Goede uitleg en duidelijk omschreven."

Inge Opsomer
BASIC

"We hebben prachtig beeld, wat we voor tv Vlaanderen niet hadden. En de installatie is mooi gedaan. Alleen jammer dat de schotel niet hangt waar we eerst dachten."

Jean Knaepen
BASIC

"Mijn eigen misverstand om online een nieuw pakket te hebben besteld (blijkbaar), ipv een upgrade van mijn bestaande abonnement, werd heel vriendelijk en attent rechtgezet, opgevolgd en opgelost."

Chantal Wilmsen
BASIC LIGHT

"Zeer goede uitleg via chat gekregen, zeer behulpzaam. Ik werd zeer goed geholpen, tijdens de chat zijn de medewerkers zeer behulpzaam en vriendelijk geweest."

Karin Mesters
BASIC

"De service is geweldig hoe vaak je ook beld ze blijven altijd vriendelijk."

Didier De Wever
BASIC LIGHT

"Een heel goede service gekregen van technieker (Andy) bij het installeren van de satteliet schotel."

1. Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekosten van €49,95 en hardware.
2. Deze zenders zijn gratis, ongecodeerd en zonder abonnement vrij te ontvangen op de ontvangst apparatuur van TV VLAANDEREN, en maken geen deel uit van een TV VLAANDEREN-pakket.