Installatie door een professional

Bij het bestellen van jouw satelliet tv-materiaal op onze website, krijg je de mogelijkheid om je materiaal zelf te installeren of beroep te doen op onze techniekers of installateurs.

Onze officiële TV VLAANDEREN installateurs staan voor je klaar satelliet-tv bij je thuis te installeren. Verschillende onafhankelijke winkelpunten van TV VLAANDEREN bieden zelf ook een installatie aan van je apparatuur. Houd er rekening mee dat deze installateurs zelfstandig je set komen installeren en niet in opdracht van TV VLAANDEREN werken.

Boek een afspraak met een installateur en hij zorgt voor de:

 Installatie van je schotel  
 Installatie van de LNB-kop  
 Verbinding tussen de schotel en je hd-ontvanger  
 Afstellen van je schotel  
 Werking van je televisie  
Standaard prijs van de installatie onder voorwaarden : €120 1 €120 1

INSTALLEER HET ZELF STAP PER STAP

Installeer je het liefst zelf? Volg dan dit handige stappenplan en geniet onmiddellijk van je favoriete zenders.

Stap 1

Installeer eerst de satellietschotel. Voor je aan de slag gaat, lees je best even onze handige installatiehandleiding of bekijk de stap-voor-stap installatievideo.

Verbind je hd-ontvanger met de schotel via de coaxkabel. Daarna verbind je de hd-ontvanger met de televisie via de HDMI-kabel. Al deze materialen kan je terugvinden in de Complete set.
Als je gebruik wil maken van de interactieve functies, verbind je de hd-ontvanger via wifi of WLAN.

Stap 2

Stap 3

Start je hd-ontvanger op eenmaal je apparatuur correct aangesloten is. De update wordt doorgevoerd via de satelliet indien je hd-ontvanger niet verbonden is via het internet. Dit kan 10 min. tot 15 min. in beslag nemen.
Volg nu de instructies op je tv-scherm om de hd-ontvanger correct te configureren.

Proficiat! Je kan nu vollop genieten van je TV VLAANDEREN abonnement.
Heb je nog een vraag? Contacteren onze klantendienst op het nummer 02 790 2 790 of via onze chatfunctie.

Stap 4

1. Prijs per abonnement: Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekosten en hardware. Installatie door een installateur: Een installatie die je aanvraagt via de TV VLAANDEREN klantendienst wordt uitgevoerd door een officieel erkende installateur die in opdracht en volgens de installatievoorwaarden van TV VLAANDEREN werkt. Een winkelpunt zal mogelijk afwijkende voorwaarden hanteren waar TV VLAANDEREN geen invloed op heeft.