NEEM JE FAVORIETE ZENDERS OVERAL MEE

NEEM JE FAVORIETE ZENDERS OVERAL MEE

Dankzij een satelliet tv-abonnement mis je niets van je favoriete tv-programma's in je tweede verblijf dankzij een optimaal signaal via satelliet. Ontdek onze verschillende tv-abonnementen voor in het buitenland.

LEVERING TOT VER IN EUROPA

Verhuis je naar het buitenland? Dan kunnen je favoriete Vlaamse tv-en radiozenders dankzij digitale tv van TV VLAANDEREN gewoon mee. Een satelliet tv-abonnement kan je gemakkelijk via onze webshop bestellen en laten leveren in je nieuwe woonst in het buitenland. Installeer zelf je Complete set of laat deze installeren door een lokale technieker.

Levering tot ver in Europa
HIER KIJK JE TV IN EUROPA

HIER KIJK JE TV IN EUROPA

Zelfs op de meest afgelegen plekjes in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje en Italië, kan je je favoriete Vlaamse zenders rechtstreeks via een satellietschotel ontvangen. Zo kan je ook in je nieuwe thuis je favoriete programma's blijven volgen.

ONTDEK DE VOORDELEN VAN TV IN HET BUITENLAND

Een satelliet tv-abonnement speciaal voor de vakantieliefhebbers of eropuit trekkers.

EEN STUKJE BELGIË OP JE TV

EEN STUKJE BELGIË OP JE TV

Ontdek een satelliet tv-abonnement op maat. Ideaal als je naar het buitenland op vakantie gaat.

MIS JE FAVORIETE PROGRAMMA'S NOOIT MEER

MIS JE FAVORIETE PROGRAMMA'S NOOIT MEER

Geniet zelfs op vakantie van je favoriete tv-programma's en dat in de beste beeld- en geluidskwaliteit.

MEER DAN 400 EXTRA ZENDERS GRATIS

400 EXTRA ZENDERS GRATIS 2

Bovendien ontvang je tot meer dan 400 internationale zenders gratis bij je satelliet tv-abonnement2.

Interactieve mogelijkheden

GENIET OOK IN HET BUITENLAND VAN DE INTERACTIEVE MOGELIJKHEDEN

Kijk live naar tv overal waar je WiFi of 3G/4G/5G hebt in de Europese Unie en volg nog steeds je favoriete programma's in het buitenland.

KIES HET ABONNEMENT DAT BIJ JE PAST

Ontdek de bijzondere tv-abonnementen met iets magisch, iets fascinerend, iets voor jou.
Met TV VLAANDEREN beleef je een bijzondere tv-avond met een ruim zenderaanbod voor de hele familie.

Basic Light

€17,90 per maand1

 • 58 zenders

 • Live TV op al je schermen

Basic

€22,90 per maand1

 • 93 zenders

 • Incl. 6 Eleven zenders

 • Belgische voetbal

 • CANAL+ & BBC First inbegrepen

 • Live TV op al je schermen

Basic+

€28,90 per maand1

 • 116 zenders

 • Incl. 6 Eleven zenders

 • Belgische voetbal

 • CANAL+ & BBC First inbegrepen

 • Live TV op al je schermen

Vakantie TV

€29,95 per maand1

 • 58 zenders

 • Activeer op maandbasis

INTERACTIEVE FUNCTIES INBEGREPEN IN JOUW ABONNEMENT

Heb jij nood aan meer voor minder? Met een satelliet tv-abonnement krijg jij toegang tot al onze interactieve opties zoals Restart & Replay, de tv-gids, toegang tot de TV VLAANDEREN app op al je schermen (Smart TV, laptop, tablet en smartphone) waar en wanneer je maar wil!

Option Restart

RESTART & REPLAY

Kijk met Restart van TV VLAANDEREN het programma vanaf het begin of kies voor Replay en herbekijk tot 7 dagen je programma's terug.

MEER WETEN

Op alle schermen

OP ALLE SCHERMEN

Kijk met de gratis applicatie live op je smartphone, laptop, tablet of Smart TV naar je favoriete zenders.

DOWNLOAD DE APP

Tv-gids

TV-GIDS

Ontdek tot 115 zenders met satelliet-tv via de handige tv-gids in de TV VLAANDEREN app.

NAAR TV-GIDS

Heb je nog vragen?

 1. Ik kan niet kiezen tussen satelliet-tv en Vakantie TV. Wanneer kan ik het best een abonnement voor satelliet-tv of Vakantie TV aankopen?

  Kies voor een satelliet-tv abonnement indien je met de camper of caravan verre reizen in het buitenland plant voor langere periodes. Met satelliet-tv geniet je van een uitgebreid tv-aanbod met een optimaal bereik tot ver in Spanje. Meer informatie kan je hier terugvinden . Ga je voor een korte periode naar het buitenland en heb je enkel je hoogstnodige of klassieke tv-zenders nodig? Ga dan voor het tv-abonnement Vakantie TV, waarbij je 58 zenders optimaal kan ontvangen en enkel betaald voor de periodes wanneer je erop uit bent. Meer informatie over Vakantie TV kan je hier terugvinden.

 2. Ik wil een satelliet tv-abonnement. Wat moet ik doen?

  Met satelliet-tv kan je tot ver in Europa digitaal tv-kijken. Hoe werkt het:

  1. Kies je abonnement

  Maak een keuze tussen een Basic Light, Basic, Basic+ of Vakantie TV abonnement. Een satelliet tv-abonnement bevat het ultieme tv-aanbod vanaf 58 zenders met bereik tot ver in Spanje. Meer informatie over onze pakketen vind je hier.

  2. Kies je apparatuur en opties

  Reizigers naar het buitenland raden we aan om een Complete set met hd-ontvanger aan te kopen. Meer informatie over het apparatuur kan je op de website vinden.

  3. Tijd voor de installatie

  Je hebt je abonnement en het materiaal aangekocht. Om tv in je camper of caravan te installeren kan je steeds de hulp inroepen van een installateur. Contacteer hiervoor onze Klantendienst. Wil je de schotel zelf installeren? Via ons YouTube kanaal kan je in stappen volgen hoe een schotel wordt geïnstalleerd. Ook op onze FAQ-pagina kan je meer informatie terugvinden.

  Het is niet mogelijk om je tv-abonnement tijdelijk te pauzeren voor enkele maanden. Je kan een satelliet tv-abonnement wel mee naar huis nemen en daar verderkijken op je tv.

 3. Kan ik satelliet-tv gemakkelijk in het buitenland ontvangen? Ja hoor! satelliet-tv kent geen grenzen en biedt een optimaal tv-signaal tot ver buiten België. De TV VLAANDEREN schotelsets zijn verkrijgbaar met een standaard schotel van 60 cm en bijhorende dubbele ontvangstkop. Deze geven je een maximaal bereik in je nieuwe thuis of op je buitenverblijf. Voor een optimale ontvangst is het belangrijk je bereik te controleren alvorens je apparatuur te bestellen. Reken erop dat de schotel ook een vrij zicht nodig heeft op het zuiden, of waar de zon om 13u is. Bij een onvoldoende bereik is het mogelijk dat je een specifieke ontvangstkop en een aangepaste schotel nodig hebt.
 4. Hoe bestel ik mijn satelliet tv-abonnement? Kijk hieronder op de kaart alvorens je bestelling of je nieuwe woonplaats in het bereik van onze standaard satellietschotel is. Kies vervolgens via onze webshop jouw satelliet tv-abonnement naar keuze. Vul je gegevens in en vermeld bij "leveringsadres" het adres van je nieuwe woning in het buitenland. Eenmaal je levering is toegekomen (lees bij vraag 5 hoelang dit voor jouw bestemming duurt), kan je de complete set in minder dan 2 uur installeren (zie vraag 6).

  Bereik ontvangst satellietschotel
 5. Hoe gebeurt de levering van het materiaal en de betaling van mijn abonnement?
 6. Hoe installeer ik mijn schotel?

  Onze complete set is eenvoudig zelf te installeren. Gebruik hiervoor onze installatiehandleiding of bekijk hieronder onze installatievideo:

1. Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekosten (Satelliet-tv: €49,95, Vakantie TV: €29,95) en hardware.
2. Deze zenders zijn gratis, ongecodeerd en zonder abonnement vrij te ontvangen op de ontvangst apparatuur van TV VLAANDEREN, en maken geen deel uit van een TV VLAANDEREN-pakket.
3. Deze zenders zijn niet via een standaard installatie te ontvangen. Hiervoor is een multifeed noodzakelijk.