VAKANTIE TV €29,95 per maand1

Jouw ideale oplossing tijdens de vakantieperiode

Met Vakantie TV neem je 58 topzenders mee onderweg in je mobilhome, caravan of naar je buitenverblijf onder de zon. Je favoriete zenders zijn overal beschikbaar in de beste beeld- en geluidskwaliteit en betaal je enkel voor de maanden wanneer je eropuit bent. Zomer of winter, wanneer je zelf wil.

Na de activatie van je Vakantie TV abonnement kan je van alle diensten genieten gedurende een periode van 30 dagen. Deze periode kan je altijd verlengen of aanpassen in de Vakantie TV optie in MIJN TV VLAANDEREN omgeving. Hier kan je jouw abonnement vernieuwen door een nieuwe periode van minimum 1 maand in de kalender aan te duiden.

Activeringsperiode na bestelling 30 dagen
Nieuwe periode van activering min. 30 dagen

KIES VOOR VAKANTIE TV

Met Vakantie TV krijg je als vakantieliefhebber de kans om je satelliet tv-abonnement te beperken tot een specifieke periode (minimum 30 dagen). Je betaalt dus enkel voor de maanden dat je op vakantie bent.

In mijn camper of caravan

Tv in je tweede verblijf

Als je graag met de camper of caravan op vakantie gaat, is het Vakantie TV-abonnement dé ideale oplossing. Waar je ook bent of gaat, overal kan je genieten van een gezellig tv-avondje.

In mijn tweede verblijf

Tv in je tweede verblijf

Verblijf jij enkele maanden in het jaar in je tweede verblijf? Vakantie TV geeft jou de mogelijkheid om enkel gedurende deze maanden je tv-abonnement te activeren. Genieten van unieke tv-avondjes op een betaalbare manier, wat wens je nog meer?

Beperk je kosten

Minder kosten

Je betaalt enkel voor de maanden die jij nodig hebt. Dit wil zeggen dat je zelf het gebruik van je abonnement kan limiteren en zo het maximale uit je vakantie kan halen.

Abonnement voor korte periodes

Een abonnement voor korte periodes

Ben je een bezige bij en kijk je enkel televisie tijdens grote sportieve of culturele evenementen? Vakantie TV geeft jou de mogelijkheid om je abonnement te activeren gedurende kortere periodes.

Vakantie TV

58 zenders | €29,95 per maand1

VRT1
VRT Canvas
VTM
VTM2
VTM3
VTM4
Play4
Play5
Play6
Play7
VTM GOLD
Kanaal Z
Ketnet
VTM NON-STOP DOKTERS
Disney Channel
Baby TV
Eclips TV
National Geographic HD
Fox
Schlager tv
NPO1
NPO2
NPO3
Omroep Zeeland
Limburg TV
TV Noord
Omroep Brabant
TV Gelderland
Omroep Frysland
TV Oost
TV Drenthe
Comedy Central
InPlus
TV Oranje
192 TV
Retro Music TV
Hustler TV
Ment TV
BBC First
BBC One
BBC Two
Playboy TV
Horse & Country
XITE
Radio 1
Radio 2
Klara
Studio Brussel
MNM
Q-Music
JOE FM
Nostalgie
NRJ
NPO Radio 2
NPO Radio 3
NPO Radio 4
Radio 538
BNR
VRT1
VRT Canvas
VTM HD
VTM2 HD
VTM3 HD
VTM4 HD
Play4
Play5
Play6
Play7
Kanaal z
VTM GOLD
Ketnet
VTM NON-STOP DOKTERS
Disney Channel
Baby TV
Eclips TV
Nat Geo HD
FOX
Comedy Central
InPlus
Schlager TV
192 TV
TV Oranje
RETRO
Hustler TV
NPO 1
NPO 2
NPO 3
RTV Noord
Omroep Brabant
Omroep Gelderland
Omroep Frysland
RTV Oost
RTV Drenthe
Omroep Zeeland
Limburg TV
Ment TV
BBC First
BBC One
BBC Two
Horse & Country
XITE
Radio 1
Radio 2
Klara
Studio Brussel
MNM
Q-Music
Joe FM
Nostalgie
NRJ
NPO Radio 2
NPO Radio 3
NPO Radio 4
Radio 538
BNR

Geniet van al je favoriete tv-programma's in het buitenland

Blijf van je favoriete tv-programma’s genieten dankzij een satelliet tv-abonnement in het buitenland. Of je nu in je tweede verblijf of in je camper bent, profiteer van je tv-zenders met het beste beeld- en geluidskwaliteit.

Onze Complete set met hd-ontvanger en Startpakket Huur voor hdtv bevatten een satellietschotel van 64 cm en een LNB-kop dat optimaal ontvangst garandeert in Europa.

Woon jij aan de grenzen van Europa of in het Noorden van Afrika? Dan heb je een satellietschotel nodig met een groter ontvangstbereik. Deze zijn te verkrijgen bij een gespecialiseerde verdeler bij jou in de buurt.

Heb je nog vragen?

  1. Hoe kan ik interactief kijken op mijn verschillende apparaten? Sluit je HD-ontvanger met een internetkabel aan op je modem. Je vindt vervolgens alle opties op de afstandsbediening van de tv-ontvanger. Liever kijken op je telefoon? Ga naar de Google Play Store of iOS App Store, download de TV VLAANDEREN App en log in. De TV VLAANDEREN App krijg je gratis bij je abonnement. Als je op je computer (of Mac) wilt kijken, hoef je geen app te installeren. Ga naar livetv.tv-vlaanderen.be, log in en geniet van al je favoriete tv-programma's.
  2. Welke zenders biedt TV VLAANDEREN? Bekijk het zenderaanbod.
  3. Wat als ik meer dan 1 maand wil kijken? De prijs van het Vakantie TV abonnement blijft €29,95 per maand dat je activeert. Wanneer je meer dan 6 maanden tv wilt kijken is het voordeliger om een abonnement te nemen op Vakantie TV. Neem een kijkje op Vakantie TV voor meer info.
  4. Kan ik in het buitenland tv-kijken via TV VLAANDEREN? Ja, kijken via de satelliet kan in bijna heel Europa. De app van TV VLAANDEREN is in alle EU-landen te ontvangen. Tv via internet en de Smart TV applicatie zijn helaas niet te gebruiken in het buitenland.
  5. Wat heb ik nodig om TV VLAANDEREN via de schotel te ontvangen? TV VLAANDEREN biedt televisie aan via satelliet en internet. Om dit te ontvangen heb je een schotel, een hd-ontvanger of een geïntegreerde smartcard of CI+-module en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we ook een handige complete set aan. Meer info.

1. Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekost van €29,95 bij aankoop van de ontvangst materialen (activatiekost is niet van toepassing in geval van huur) en hardware.
2. Incl. BTW, Bebat, Recupel. Excl. abonnementskosten en activatie-en installatiekosten.