Op vakantie met de camper of caravan

Op vakantie met de camper of caravan

Neem je favoriete tv-programma's mee onderweg in je mobilhome of caravan naar de zon. Je favoriete zenders zijn overal beschikbaar in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Zomer of winter, in het binnen- of buitenland, waar en wanneer je zelf wilt! Ontdek onze verschillende satelliet tv-abonnementen die je kan gebruiken in het binnen– en buitenland of van de Vlaamse kust tot de Spaanse costa.

Geen hd-ontvanger nodig met de CI+ module

De CI+ module heeft een geïntegreerde smartcard. Heb je geen TV VLAANDEREN hd-ontvanger? Dan kan je de CI+ module in je eigen decoder schuiven. Als je tv een DVB-T2 slot heeft, kan je de CI+ module daar inschuiven en heb je zelfs geen decoder nodig. Kijk hier of je tv een DVB-T2 slot heeft. De CI+ module is beschikbaar in combinatie met een satelliet tv-abonnement.

Geen hd-ontvanger nodig met de CI+ module

KIJK TV IN JOUW CAMPER OF CARAVAN

Een Basic Light, Basic, Basic+ of Vakantie TV-abonnement speciaal voor de vakantieliefhebbers of eropuit trekkers.

OVERAL BESCHIKBAAR VIA SATELLIET

OVERAL BESCHIKBAAR VIA SATELLIET

Tv via satelliet kent geen grenzen en garandeert altijd een optimaal tv-signaal overal en waar je ook bent in België of in het buitenland. Ontvang bovendien 400 gratis internationale zenders2 bovenop je andere zenders.

BESTE BEELD- EN GELUIDSKWALITEIT

BESTE BEELD- EN GELUIDSKWALITEIT

Geniet van je favoriete programma's in het beste beeld- en geluidskwaliteit en ontdek high definition tv via satelliet.

Geen decoder nodig

Geen decoder nodig

Geen plaats in je camper of caravan? Geen probleem! Met de CI+ module kan je gemakkelijk en plaatsbesparend genieten van je favoriete tv-zenders.

Abonnement voor korte periodes

Abonnement voor korte periodes

Mis geen enkele voetbalmatch en het wielrennen tijdens je vakantie en kies een tv-abonnement voor korte periodes.

KIES HET ABONNEMENT DAT BIJ JE PAST

Ontdek de bijzondere tv-abonnementen met iets magisch, iets fascinerend, iets voor jou.
Met TV VLAANDEREN beleef je een bijzondere tv-avond met een ruim zenderaanbod voor de hele familie.

Basic Light

€17,90 per maand1

 • 58 zenders

 • Live TV op al je schermen

Basic

€22,90 per maand1

 • 92 zenders

 • Incl. 6 ELEVEN zenders

 • Belgische voetbal

 • CANAL+ & BBC First inbegrepen

 • Live TV op al je schermen

Basic+

€28,90 per maand1

 • 115 zenders

 • Incl. 6 ELEVEN zenders

 • Belgische voetbal

 • CANAL+ & BBC First inbegrepen

 • Live TV op al je schermen

Vakantie TV

€29,95 per maand1

 • 58 zenders

 • Activeer op maandbasis

INTERACTIEVE FUNCTIES INBEGREPEN IN JOUW ABONNEMENT

Heb jij nood aan meer voor minder? Met een satelliet tv-abonnement krijg jij toegang tot al onze interactieve opties zoals Restart & Replay, de tv-gids, toegang tot de TV VLAANDEREN app op al je schermen (Smart TV, laptop, tablet en smartphone) waar en wanneer je maar wil!

Option Restart

RESTART & REPLAY

Kijk met Restart van TV VLAANDEREN het programma vanaf het begin of kies voor Replay en herbekijk tot 7 dagen je programma's terug.

MEER WETEN

Op alle schermen

OP ALLE SCHERMEN

Kijk met de gratis applicatie live op je smartphone, laptop, tablet of Smart TV naar je favoriete zenders.

DOWNLOAD DE APP

Tv-gids

TV-GIDS

Ontdek tot 115 zenders met satelliet-tv via de handige tv-gids in de TV VLAANDEREN app.

NAAR TV-GIDS

Heb je nog vragen?

 1. Ik kan niet kiezen tussen Satelliet-TV, Vakantie TV of Antenne TV. Welk tv-abonnement past het best voor mij?

  Antenne TVAntenne TV heeft enkel een bereik in Vlaanderen en Brussel omdat het signaal van Antenne TV verdeeld wordt via lokale zendmasten. Om te zien of Antenne TV beschikbaar is in je tweede verblijf, bijvoorbeeld aan de kust, kan je kijken op de signaalkaart door je adres in te vullen. Zo zie je ook of je de antenne binnen of buiten moet plaatsen. Dit is afhankelijk van hoe ver je van de dichtstbijzijnde zendmast woont. Ga je voor een Antenne tv-abonnement? Vind hiermeer informatie hoe je Antenne TV zelf kan installeren . Satelliet-tv of Vakantie TV Indien je met de camper of caravan verre reizen in het buitenland plant, kies je best voor een satelliet tv-abonnement. Met satelliet-tv geniet je van een uitgebreid tv-aanbod met een optimaal bereik tot ver in Spanje. Meer informatie kan je hier terugvinden.

 2. Ik ga naar het buitenland en wil dus een satelliet tv-abonnement. Wat moet ik doen?

  Met satelliet-TV kan je tot ver in Europa digitaal tv-kijken. Hoe werkt het:

  1. Kies je abonnement

  Maak een keuze tussen een Basic Light, Basic, Basic+ of Vakantie TV abonnement. Een satelliet tv-abonnement bevat het ultieme tv-aanbod vanaf 58 zenders met bereik tot ver in Spanje. Meer informatie over de pakketen vind je hier.

  2. Kies je apparatuur en opties

  Reizigers naar het buitenland raden we aan om een Complete set met hd-ontvanger aan te kopen. Meer informatie over het apparatuur kan je op de website vinden

  3. Tijd voor de installatie

  Je hebt je abonnement en het materiaal aangekocht. Om tv in je camper of caravan te installeren kan je steeds de hulp inroepen van een installateur. Contacteer hiervoor onze Klantendienst. Wil je de schotel zelf installeren? Via ons YouTube kanaal kan je in stappen volgen hoe een schotel wordt geïnstalleerd. Ook op onze FAQ-pagina kan je meer informatie terugvinden.

  Voor zowel een abonnement Satelliet-TV of Antenne TV is het niet mogelijk om je tv-abonnement tijdelijk te pauzeren voor enkele maanden. Je kan Satelliet-TV of Antenne TV wel mee naar huis nemen en daar verderkijken op je tv thuis.

 3. Kan ik satelliet-tv gemakkelijk in het buitenland ontvangen? Ja hoor! Satelliet-tv kent geen grenzen en biedt een optimaal tv-signaal tot ver buiten België. De TV VLAANDEREN schotelsets zijn verkrijgbaar met een standaard schotel van 60 cm en bijhorende dubbele ontvangstkop. Deze geven je een maximaal bereik in je nieuwe thuis of op je buitenverblijf. Voor een optimale ontvangst is het belangrijk je bereik te controleren alvorens je apparatuur te bestellen. Reken erop dat de schotel ook een vrij zicht nodig heeft op het zuiden, of waar de zon om 13u is. Bij een onvoldoende bereik is het mogelijk dat je een specifieke ontvangstkop en een aangepaste schotel nodig hebt.
 4. Hoe bestel ik mijn satelliet tv-abonnement? Kijk hieronder op de kaart alvorens je bestelling of je nieuwe woonplaats in het bereik van onze standaard satellietschotel is. Kies vervolgens via onze webshop jouw satelliet tv-abonnement naar keuze. Vul je gegevens in en vermeld bij "leveringsadres" het adres van je nieuwe woning in het buitenland. Eenmaal je levering is toegekomen (lees bij vraag 5 hoelang dit voor jouw bestemming duurt), kan je de complete set in minder dan 2 uur installeren (zie vraag 6).

  Bereik ontvangst satellietschotel
 5. Hoe gebeurt de levering van het materiaal en de betaling van mijn abonnement?
 6. Hoe installeer ik mijn schotel?

  Onze complete set is eenvoudig zelf te installeren. Gebruik hiervoor onze installatiehandleiding of bekijk hieronder onze installatievideo:

1. Incl. BTW, excl. éénmalige activatiekosten van €49,95 en hardware. Voor Vakantie TV is de activatiekost €29.95.
2. Deze zenders zijn gratis, ongecodeerd en zonder abonnement vrij te ontvangen op de ontvangst apparatuur van TV VLAANDEREN, en maken geen deel uit van een TV VLAANDEREN-pakket.
3. Deze zenders zijn niet via een standaard installatie te ontvangen. Hiervoor is een multifeed noodzakelijk.