Wettelijke bepalingen


Hier vind je de Algemene Voorwaarden voor een abonnement voor Digitale tv en Internet en Bellen en de Bijzondere Voorwaarden voor een huurabonnement. De voorwaarden zijn beschikbaar in PDF bestanden, die je kan opslaan op je computer of afprinten om te bewaren.


Privacy en Veiligheid

TV VLAANDEREN doet er alles aan om de betrouwbaarheid en veiligheid van zijn Webshop te waarborgen. De verwerking van je persoonlijke gegevens gebeurt in een beveiligde zone.

Dagen retourbeleid

Bestellingen kunnen (onder voorwaarden) worden ontbonden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelde producten. Indien de koopovereenkomst wordt ontbonden, wordt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten binnen 30 dagen gecrediteerd.

Disclaimer

Overeenkomsten komen pas tot stand op het moment van bevestiging door TV VLAANDEREN. Aanbiedingen gelden zo lang de voorraad strekt. De samenstelling van de aangeboden producten kan tussentijds wijzigen. Alle prijzen, producten zijn indicatief en onder voorbehoud van eventuele programmeerfouten. Tussentijdse prijswijzigingen zijn uitdrukkelijk voorbehouden.