•  
 
 • Naar je favoriete camping met Antenne TV
  Favoriete tv van thuis

  Vertrouwde tv van thuis


  Vertrek naar de camping en neem je favoriete tv-zenders mee.


  TV op elke Vlaamse camping

  TV op elke Vlaamse camping


  Ontvang een optimaal tv-signaal overal in Vlaanderen en Brussel.


  Gemakkelijk te ontvangen

  Gemakkelijk te ontvangen


  Zonder schotel, kabel of internet. Connecteer je antenne met je tv of decoder en klaar!  Deze tv-zenders krijg je


  Met Antenne TV ontvang je via een digitale antenne de meest bekeken tv-zenders in Vlaanderen.

  Eén
  Canvas
  vtm
  VIER
  VIJF
  ZES
  Q2
  Vitaya
  CAZ
  Ketnet
  vtmKids
  vtmKidsjr
  RTL-TVI
  Club RTL
  Plug RTL
  Penthouse

  Antenne TV bij jou op de camping?


  Antenne TV ontvang je overal in Vlaanderen en Brussel via DVB-T2. Zo heb je geen internet, schotel of kabel nodig om naar je favoriete tv-programma's te kijken als je naar een camping trekt met je mobilhome. Afhankelijk van je locatie en de afstand van de lokale zendmast plaats je de antenne binnen of buiten. Hieronder kan je zien waar je de antenne binnen plaats (groene zone) of buiten installeert (grijze zone).

  Haal meer uit je tv

  Wat je nodig hebt voor Antenne TV

  Antenne

  Antenne

  Het tv-signaal ontvang je digitaal met je antenne. Deze plaats je naast je tv en connecteer je met de Antenne TV decoder. In bepaalde regio's raden we je aan de antenne buiten te installeren. Voor buiten heb je een extra lange kabel nodig. Deze zit in de uitbreidingskit die je bij je bestelling kan toevoegen.

  €29 *
  Decoder met CI+module

  Decoder met CI+module

  De CI+module heeft een geïntegreerde smartcard voor je tv-abonnement die je in de decoder schuift. Vervolgens sluit je 'm aan op je tv. Als je tv een DVB-T2 slot heeft, kan je de CI+module daarin schuiven en heb je geen decoder nodig. Kijk hier of je tv een DVB-T2 slot heeft. Veel kijkplezier!

  €99 *


  Heb je nog vragen?

  Ik rijd regelmatig naar verschillende campings in Vlaanderen. Kan ik Antenne TV blijven kijken?

  Ja hoor! Als je met je mobilhome naar een andere camping gaat, kan je blijven tv-kijken via antenne. Zo lang je in Vlaanderen en Brussel blijft, kan je Antenne TV blijven ontvangen in je mobilhome.

  Ik verblijf maar enkele maanden op een camping. Kan ik mijn abonnement pauzeren?

  Het is niet mogelijk om je tv-abonnement tijdelijk te pauzeren voor enkele maanden. Je kan Antenne TV wel mee naar huis nemen en daar verderkijken op je tv thuis.

  Hoe werkt Antenne TV?

  Met Antenne TV kan je overal in Vlaanderen en Brussel tv-kijken zonder schotel, kabel of internet. Je ontvangt het tv-signaal via een kleine DVB-T2 antenne. Hier is hoe het werkt:

  1. Zendmasten sturen signaal uit
  Dertien zendmasten verspreid over Vlaanderen en Brussel sturen het DVB-T2 signaal uit. Niet overal is het signaal even sterk. In de meeste regio's kan je de antenne binnen gebruiken, maar in bepaalde gebieden waar het signaal minder sterk is, moet je de antenne buiten plaatsen. Het ontvangstbereik vind je op onze signaalkaart. De zenders van de VRT (Eén, Canvas en Ketnet) zijn vrij te ontvangen via DVB-T. De Vlaamse commerciële tv-zenders zijn gecodeerd. Om deze te kunnen kijken heb je een CI+module voor Antenne TV nodig.

  2. Jouw antenne thuis ontvangt het signaal
  Afhankelijk van je regio, moet je de antenne binnen of buiten plaatsen. De antenne sluit je aan op je tv.

  3. Van signaal naar beeld en geluid
  Je DVB-T2 tv, of decoder voor DVB-T2, afhankelijk van welke oplossing je gebruikt, zet het signaal om naar beeld en geluid. De CI+module geeft je toegang tot de commerciële zenders van Antenne TV. De zenders van VRT zijn vrij te ontvangen via DVB-T.

  Of je nu dus gaat voor een DVB-T2 tv of een decoder voor DVB-T2, in beide gevallen heb je een CI+module voor Antenne TV nodig voor je tv-abonnement. Antenne TV werkt zonder satelliet, kabel of internet. In het volledige zendbereik in Vlaanderen en Brussel kan je dus Antenne TV via DVB-T2 ontvangen op je kot.

  Kan ik Antenne TV zelf installeren?

  Antenne TV is heel eenvoudig zelf te installeren. Plaats je antenne, sluit je decoder / CI+module aan, laad de zenderlijst in en klaar!

  Lees meer...

  Is mijn tv geschikt voor de CI+module?

  Kijk hier of je tv een DVB-T2 tuner heeft. Je kan ook de verkoper of de fabrikant van het toestel hiervoor contacteren.

  Heeft je tv geen DVB-T2 tuner, dan raden we je aan te kiezen voor de combinatie van de CI+module met de decoder.

  * Abonnement per maand: De maandelijkse prijs van het abonnement is inclusief btw en exclusief een eenmalige activeringskost van €29,95. Prijs apparatuur: De prijs van de apparatuur is inclusief btw, Bebat en Recupel en exclusief installatie- en abonnementskosten. Gratis te ontvangen zenders: De gratis zenders worden niet door TV VLAANDEREN aangeboden, maar maken deel uit van het aanbod dat vrij via DVB-T verkrijgbaar is. De beschikbaarheid van deze zenders is niet afhankelijk van TV VLAANDEREN.