Films per genre

Ben jij TV VLAANDEREN-klant? Ontdek verschillende huurfilms per thema op onze website of via de TV VLAANDEREN applicatie 1. Wil je graag genieten van deze films? Download dan onze applicatie of kijk online op je computer. De film naar keuze kan je gedurende 48u huren.

Films per genre
Yéti et Compagnie

Smallfoot
Smallfoot

'Smallfoot' volgt een yeti die ervan overtuigd is dat mensen bestaan. De rest van zijn soort gelooft echter niet in deze gekke, kleinvoetige wezens. Hij gaat er vervolgens op uit om het bestaan van deze wezens aan te tonen.

La grande aventure Lego 2

The Lego Movie 2 : The Second Part

The Lego Movie 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het Lego-universum te herstellen zal de lego vrienden hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen.

Pokémon Détective Pikachu

Pokémon Detective Pikachu

Tim Goodmans vader wordt op mysterieuze wijze ontvoerd. Op een dag ontmoet Tim een Pikachu, een eigenaardig pratend wezen dat niet zo sterk en wendbaar is als andere Pikachu's, maar claimt een uitermate goede rechercheur te zijn. Samen beginnen ze aan een missie om Tims vader te vinden.

La nonne

The Nun

In 1952 vindt er een onderzoek plaats bij het Cârța klooster in Roemenië. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een priester, Father Burke, die hulp krijgt van een aspirant non. Samen zijn ze erop uit om de mysterieuze dood van een non uit te zoeken.

A Star is Born

A Star is Born

Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally. De twee beginnen een hartstochtelijke liefdesrelatie maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.

Aquaman

Aquaman

'Aquaman' volgt Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk.

CATALOGUS VOOR VOLWASSENEN

In de filmcatalogus zijn ook films voor volwassenen toegankelijk. Deze worden beschermd door een ouderlijke toezicht code die je kan aanpassen bij de instellingen van de TV VLAANDEREN App.

CATALOGUS VOOR VOLWASSENEN

1. De aankoop van een film moet eerst via tv of web gebeuren alvorens je de film kan zien op je smartphone/tablet.