Wat is het verschil tussen
Restart & Replay ?

Restart

Was je net te laat voor het begin van je favoriete programma? Geen probleem! Met Restart bekijk je het programma vanaf het begin.

Replay

Je programma volledig gemist? Of wil je de vorige aflevering herbekijken? Met Replay kan je tot 7 dagen een heleboel programma's herbekijken.

Beschikbaar in het menu van je hd-ontvanger

Is jouw hd-ontvanger verbonden aan het internet? Selecteer dan de functionaliteit Replay in het menu van je hd-ontvanger en herbekijk een programma naar keuze. Wil je graag een tv-programma herstarten? Kies dan de tv-zenders naar keuze beschikbaar met Restart.

Beschikbaar in het menu van je hd-ontvanger
Op al je schermen

Onze interactieve functies zijn beschikbaar op al onze schermen die verbonden zijn aan het internet (WIFI) of 4G/5G. Wordt klant en download onze applicatie voor Android of iOS. Heb je een Smart TV? Download dan onze applicatie en koppel je Smart TV.

Een
Canvas